返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-26 11:20 AM 發表
婆婆......... 早安... 猫哥... 早安...
金哥早呀.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:16 AM 發表

我是6月尾黎吹水架.. 你日日出现..又换画 好彩识得出是只猫
這個招牌是自己做的, 可以用耐d.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-9-26 10:47 AM 發表
嘩, 咁早就有咁多人入來幫襯, 多謝啊, 嘻嘻

早晨呀樓下樓下各位.
只猫.. 迟到啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 bmoon1977 第 29544 篇文章

副行政總 ....

杀手不做啦
原帖由 CC517 於 2008-9-26 11:27 AM 發表

這個招牌是自己做的, 可以用耐d.
好犀利啊...其实可以加图架
大家下午好。午安!我这里是下雨的天空啊,刚刚停雨!真是一个好好睡的下午呢~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-9-26 11:45 AM 發表
大家下午好。午安!我这里是下雨的天空啊,刚刚停雨!真是一个好好睡的下午呢~!
吹下水..你去睡更好啊..

回應 mickeybblim 第 29551 篇文章

much work to do today ?
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 11:43 AM 發表
副行政總 ....

杀手不做啦
杀手副行政總裁........................
珍惜四人帮。。。
原帖由 Geai 於 2008-9-26 11:53 AM 發表
much work to do today ?
半做半玩....
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-26 11:55 AM 發表
杀手副行政總裁........................
杀手副行政總裁... 不是从良咗啊... 好压力的4人帮.....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 12:01 PM 發表

杀手副行政總裁... 不是从良咗啊... 好压力的4人帮.....
heheh....是从良.... 但是还要做从良的坏人... 比较长名...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-26 12:05 PM 發表
heheh....是从良.... 但是还要做从良的坏人... 比较长名...
文字杀手啊..
原帖由 chfong2 於 2008-9-26 01:06 PM 發表
Hi Mickey. Long time no see
fong2...

你今晚有没上来啊..
我这里想做奖金楼啊..300万