返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-9-25 11:41 PM 發表

大概7月吧, 後來婆婆約我一起開樓搞搞震  
我是6月尾黎吹水架.. 你日日出现..又换画 好彩识得出是只猫
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:14 AM 發表
我每天都来E度架啦...
mickey今晚上大山脚。。??
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-26 09:16 AM 發表

mickey今晚上大山脚。。??
我家里事情..连KL喜酒&聚会都没得去..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:18 AM 發表

我家里事情..连KL喜酒&聚会都没得去..
噢。。屋企事重要d..下次有机会既。。
早晨,婆婆,猫猫,辉哥
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-26 09:20 AM 發表

噢。。屋企事重要d..下次有机会既。。
..........我知道啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-26 09:24 AM 發表
早晨,婆婆,猫猫,辉哥
猪猪..早晨

nicnic..要潜水一段时间..边个保护你啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:33 AM 發表

猪猪..早晨

nicnic..要潜水一段时间..边个保护你啊
他抛弃我以去啊。。。
他唔要肥猪。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-26 09:42 AM 發表

他抛弃我以去啊。。。
他唔要肥猪。。
我不敢问他发生咩事啊....
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 09:52 AM 發表

我不敢问他发生咩事啊....
无所谓,我要抛弃他,找其他人来代替他。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-26 09:56 AM 發表

无所谓,我要抛弃他,找其他人来代替他。。
我难揾到好似nicnic咁好既人啦...
只猫...我去忙啦 转头见..
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-26 10:05 AM 發表
只猫...我去忙啦 转头见..
88咯!下午见
嘩, 咁早就有咁多人入來幫襯, 多謝啊, 嘻嘻

早晨呀樓下樓下各位.
外星貓E生
婆婆......... 早安... 猫哥... 早安...
珍惜四人帮。。。