返回列表 回復 發帖
thx~!!但係我都係唔捨得用~~!!
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 12:28 AM 發表
thx~!!但係我都係唔捨得用~~!!
用啦 ,快些升級會好一點,當你的寵物轉數高些,就會容易打到好裝備賺寵物幣
但係......................4萬幾蚊~用一陣,都係唔捨得@@
支持
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 12:40 AM 發表
但係......................4萬幾蚊~用一陣,都係唔捨得@@
快些升級好,信我啦 ,我打5分鐘怪隨時都有10萬(當然要計埋回收裝備啦)

原帖由 topone424 於 2008-7-12 12:44 AM 發表
支持
多謝你topone424
試吓用啦~佬大送到一定要用~ 好緊張,第一次用~ccccccccccccc
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 01:23 AM 發表
試吓用啦~佬大送到一定要用~ 好緊張,第一次用~ccccccccccccc
什麼 ,原來這是你第1次 (用經驗卡),搞到我都緊張埋一份
用完了~太快速!!咁就無咗4萬幾!不過升咗差不多40級~ccccccc(用埋分身)
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 02:04 AM 發表
用完了~太快速!!咁就無咗4萬幾!不過升咗差不多40級~ccccccc(用埋分身)
不用担心啦,你老大有很多的,而且他很大方的啦
~~~孤独是一种情调...有时比承诺更可靠~~~
是咯,不要怕啦老大好好
真的嗎~咁要叫老大俾多三,五百張使吓先~ccccccccc
估唔到氣血術領悟之書賣7仟都有咁多人買~
王者頭盔  頭盔 HP回復速度+50%