返回列表 回復 發帖
原帖由 afpd 於 2008-7-23 10:58 AM 發表
babababy919你打怪好快喔,我一直遇到这个 "這隻怪獸已經死了!"
其實你同baby兩個可以試下組隊打怪唔知兩個刺客組隊會點呢
babababy919我去吃午餐先,阵间反勒吃张雙倍攻擊卡再同你炼过。
原帖由 bubu1109 於 2008-7-23 11:20 AM 發表

其實你同baby兩個可以試下組隊打怪唔知兩個刺客組隊會點呢
我地就是組隊打怪咯。她好快,我没钱赚。
我唔得啦,要撤退冬眠先 你地努力啦
原帖由 afpd 於 2008-7-23 11:29 AM 發表
babababy919我去吃午餐先,阵间反勒吃张雙倍攻擊卡再同你炼过。
我都去游水,今晚先再煉~OK~!
'."`*•.¸V¸.•*´":'
   .♥babababy♥.
   '¸.•*´♥`*•.¸'
HOHO  真是 写的太好了...非常支持.~~~~
bubu 你送的礼已经收到了。。。谢谢。。。我已从新练法师。。。如果可以请送加智慧或魔攻的东西,还有需要大量红宝石。。。
急需些大型MP藥水 和 超大型MP藥水  紅寶石.  老大給多點啊
原帖由 asaka02821 於 23-7-2008 02:17 PM 發表
bubu 你送的礼已经收到了。。。谢谢。。。我已从新练法师。。。如果可以请送加智慧或魔攻的东西,还有需要大量红宝石。。。
紅寶石  asaka02821  100  送禮 2008-07-23 14:32:19

老大不得空,用着先!
原帖由 doctor.n 於 23-7-2008 02:18 PM 發表
急需些大型MP藥水 和 超大型MP藥水  紅寶石.  老大給多點啊
超大型MP藥水doctor.n10送禮2008-07-23 14:39:04
紅寶石doctor.n100送禮2008-07-23 14:38:27
大型MP藥水doctor.n30送禮2008-07-23 14:38:11

老大不得空,用着先啦!

回應 ice.key 第 2036 篇文章

哇!! 你几时回来得!吓到我了!!

回應 ice.key 第 2036 篇文章

你有时间吗?帮忙看着点小喀!!我要拜拜啦