返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
4 x( g/ {: Y% ~$ n2 l, B2 H
6 {5 `$ a% z! m  }$ D4 w2979852' q( ^1 H& D0 ~+ `/ G& t$ Z/ `3 X
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
5.39.217.761 d7 H! n1 x& u. h1 `6 x
5.39.217.76# b# P$ O+ t& y9 e
唔似地球人...
, i7 ~4 A* N3 t7 f9 f- a2 Q5 A1 K

; x! @# ~& Q6 c7 [( f4 u" D" F5.39.217.76唔似地球人...tvb now,tvbnow,bttvb2 V) V  A1 h* \0 A8 x
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
5 Q- h! I: a: s$ r8 F- y8 gtvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。' b- l2 R6 ?4 A1 q1 b
5.39.217.76* `3 E$ y" D8 L7 _( i  s

) H1 o  o0 r5 ~6 W唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。( b- n3 K/ w$ ]. Y# w4 r
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb6 U4 G* ]8 p- l5 v+ l: C+ b
即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% O8 P1 a- Y+ V1 V& F1 t4 O% u
tvb now,tvbnow,bttvb! ^! {: `+ M& v# F- h* d7 O
3 L! J& Y, O2 P" ?6 Z/ dtvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
  T, [( C6 o  K! G! @我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。( a! v) v& \' A. W' l. p& z
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! U1 M# G3 f) k/ j

; {0 w2 u! ^9 d; |; ~5 o3 U幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 5.39.217.76, J# \+ Y8 \0 B5 |. ], Q$ P4 Z6 h* n

0 o$ Q# R* _- O; B+ S/ mtvb now,tvbnow,bttvb
3 |1 v- j3 D: i  `1 }: eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X  \2 Q1 m4 b- _7 F( `8 k
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) f& @+ g4 u- T9 d: s0 v& Z大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
4 e; }1 c  [; M- I

- @/ d. j9 `, r" N$ [0 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。5.39.217.76" Z' n6 R; V( }- l" c/ h
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
5 {8 {* Q8 Z9 o" u$ E
tvb now,tvbnow,bttvb" b. U4 |1 V) I' ]' K6 K# d
細佬同大家按圖索驥吖。
, H0 g( `& l( X0 N7 {4 `- \. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

9 r1 O% _3 |7 |( P. |9 P) LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
, z8 h* Y; d- N. z$ c- {7 J
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

' Q7 ?4 a+ A0 Y: K+ ]/ mtvb now,tvbnow,bttvb蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
* ?$ V! B# H- ^7 p公仔箱論壇因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
# L% b. {2 n0 Z

% m; h  ]4 [& M, B& ~" Q. F幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地5.39.217.76" c/ s/ d8 `2 ]' L
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
5 h" y- p6 x1 ~! Z0 k
似新疆少數民族女仔
$ o8 o) H0 ?: [7 J- z' L7 @
2 }( E0 n6 S6 Q
係呢。
  S8 F7 x  Y5 M- h% a' k' ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' f+ n' n7 [- Q' X8 w

; g5 e& o; J% z  ~  Y細佬同大家按圖索驥吖。, t: Y/ o1 j3 t) h
2980976公仔箱論壇3 A" G; `: X3 \7 C$ E! g  I
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
5.39.217.76' H3 R! F8 E' _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* a/ T; \) y# r
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
+ }4 L; O- ]( }- c" N+ @* |5.39.217.76似新疆少數民族女仔TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: R' U4 r9 T' \6 M
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
公仔箱論壇7 K! k0 c6 \9 H7 G  |

2 V& L: d+ O0 i! ttvb now,tvbnow,bttvbmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
! o' F3 h" `: h# s1 B- q: `5.39.217.76公仔箱論壇$ D- V: ]0 G, x& j( A6 e
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
/ P  I5 Q) [! c! ^大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
! g/ N& {# x9 B7 e7 d- z# e1 F1 v/ Btvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
( @3 p0 e9 ^. V# `$ v/ t1 U  E" }# b
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb7 u3 ], J: l2 r2 Y- C- N  R
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
# e! \1 e! D% B0 b- n, k5 e5 ]+ o; L7 y' e( c) L4 X4 w6 s
因為佢地兩個對眼神似人
6 x6 C0 V: d+ |( {% n5 Ttvb now,tvbnow,bttvb5 ~$ m8 Z' g$ x& P" i7 ?
因為佢地兩個對眼神似人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ^% ]9 J( @0 [4 S0 A
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
5 z* m2 K) N! v1 e" w! ?3 K7 ~% d7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
! W; z0 K9 \( S( Q8 R公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
# v5 I& a' P+ ~  \6 L( [tvb now,tvbnow,bttvb
4 W  i5 P$ o- o8 ^8 i9 _公仔箱論壇
  P) }( Y0 M% k% h4 Z$ q5 F5.39.217.76. C' [' W% C" h5 M0 {
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
, R6 s8 Y2 ~! n$ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
+ r) f$ W9 u+ e5 s" G2 htvb now,tvbnow,bttvb有啲真係「騎厘」到呢.....tvb now,tvbnow,bttvb. V0 G' ?2 }8 U$ O0 {) M: Q2 [; Z/ S

, i4 @$ j4 j. V今年個三位都唔知點形容。
8 O" t& Y, }8 n寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
, r" g$ B, a  Z. d7 H; U3 D
5.39.217.76* @* G+ l/ `5 s
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
! M; N) N$ B3 N1 `9 m3 K公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...5.39.217.764 N7 J' {- {7 ~  Y
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 i0 S  v& e5 i. u1 b( u+ {
係呀,由第11集開始追都冇損失。