返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。/ O8 E1 I% ~  `* w# ^% y6 r; A3 @  D

) R9 H, a8 O8 L( h2979852公仔箱論壇. R" a/ P4 }$ d. k1 u6 x7 u
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
5.39.217.76- v) }9 Y, L7 I5 q2 M6 S

8 _# g1 [; A- r9 C. c  p& @公仔箱論壇唔似地球人...
' H5 a9 T3 }# z6 G' K! X
5.39.217.762 ~, a4 S0 |5 Z" }! L+ K( \
唔似地球人...公仔箱論壇3 a* O# h4 k$ T8 c& u8 \: Q
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H2 [+ f) p$ l% g
即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) y3 e: l$ N" G4 K# H

) _4 M. N0 }' y
# Z7 u7 w2 P" T( l3 N  wtvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。* ]$ y$ p- y# p1 y, v
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb) S' h& {8 e; L% Q
即係呢隻囉。公仔箱論壇; H% I8 c' K+ g" D) x1 A% K

' X! B* h* ?) o: ?- `: h$ N- }公仔箱論壇2980500tvb now,tvbnow,bttvb  A" }4 A3 C0 t
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
9 Z  k7 Q% ]3 G7 H; F- m* ^我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。公仔箱論壇1 p; F7 U# a& `! D. i3 ?
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
( [0 N: E# `2 [# f1 p8 V- w; C1 otvb now,tvbnow,bttvb
1 l6 }, f2 z3 d2 S& G公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 公仔箱論壇* b& C2 v  R7 a' b/ F
公仔箱論壇8 ~" e, A# Y3 v# L; @( E- M
5.39.217.76- }3 b# u3 ~0 q: Z

. J+ A: _2 [/ D* jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
# H7 Z7 i. m+ u' I0 U5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇: Z: N3 c( e! e4 M7 D, l3 _. U
5.39.217.766 N9 X& F- w, A  }1 A7 ^
係呢。公仔箱論壇+ @8 I. A, G" ~* v
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

8 q8 t: G! Y& W9 h: r公仔箱論壇
5 |9 ?/ F/ B, o! Ltvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。# \& h$ B; R& ~

" e: [0 E/ e" A) Q5.39.217.76又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
tvb now,tvbnow,bttvb4 w# c* X9 f+ i& z1 ]
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
" R4 J0 o1 a, Y, e
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
( [$ C* U8 ]2 Vtvb now,tvbnow,bttvb因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
0 M' I: r9 K" ]0 {, S/ _

N& ?: y. y+ J4 v5.39.217.76幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) w; R7 O" [3 l) p& W( q, }' N大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇0 r7 g  {7 y6 Q% b5 [2 ?" D
似新疆少數民族女仔
9 c  L! ~4 L. N! r: [4 wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 g9 g$ g3 ~; I1 [- R
係呢。
) u6 i! d& \% _0 K# Z$ j啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 E8 h; w0 C7 Y3 c' W7 p! j9 g7 Y

6 J+ F* P6 o0 D( I* Z3 G7 u: Z7 o5.39.217.76細佬同大家按圖索驥吖。
* q0 E( G5 m6 [0 c# Y2980976
6 w% g+ r+ g7 x0 @6 |; Ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 o1 Z: C$ n2 S0 E6 c

' b- M8 s  g$ P# Q1 }  T. ]8 B% q你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
% J7 a) q& A$ H% B似新疆少數民族女仔
9 {& Q& S& C) n0 X$ |5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
5.39.217.76) ]$ v4 H9 H* o
公仔箱論壇- ]& j& L, u' Q# N. g4 s; z& L  E
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
' P0 i. l. \$ e6 j3 H$ J+ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _% i" I% W7 \5 i
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
4 h; u" T- L4 a' V大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
  k  Z+ I) p* ytvb now,tvbnow,bttvb係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
公仔箱論壇3 h- D/ v# T/ E
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇- v1 d9 O  @! q( ?0 A
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
7 h# M. P6 Q3 a9 z% f9 {. h# j; G- L# ^7 mtvb now,tvbnow,bttvb
. c& m# c; @( c" G0 V. R公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人
5.39.217.76/ I* R/ y. j1 H% a9 |: E3 p7 t

! u5 ?  B9 Z$ A, b5.39.217.76因為佢地兩個對眼神似人
! w; G( \! A: l1 A" yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
5.39.217.76/ Y2 g' e6 b- P
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。# Z: D4 p: V6 @/ g) u
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 5.39.217.76* P7 Z% p+ P' t
5 ?# p8 [( ^* a1 @
5.39.217.766 u+ b" q2 x8 O
' \/ L# {# {% x, |8 ~! h
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
7 i7 x: ^" q2 m8 N大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
5.39.217.768 {  W0 J6 @  p  }
有啲真係「騎厘」到呢.....5.39.217.769 H, w, _& J7 K7 E
tvb now,tvbnow,bttvb1 V8 ^1 u# T0 i' E2 j
今年個三位都唔知點形容。公仔箱論壇" w: ?# e8 B0 h
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
) J, @3 h& F4 G5 _; }- g5.39.217.76
' t$ y9 \0 t1 ~1 b' {
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
4 P4 J' l( M: S9 m8 r公仔箱論壇hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ..." H8 b& t  `6 H+ q( d  ]
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
" N- l) U. k9 q4 i: F- W9 w+ Q係呀,由第11集開始追都冇損失。