返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
4 u. o+ g4 l7 Z4 p( A公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" u3 t; h0 a: _4 M) O
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
3 l1 f+ {  a/ e) X. W* ttvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 D( B3 C* J, o' N
( S4 M  b8 H  ]% u: ^$ w, m公仔箱論壇真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇: |, D0 y+ n, N+ U' i5 s2 j# }
9 i) {: h3 m7 d- Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
( X9 w4 Q+ S7 E( ntvb now,tvbnow,bttvb我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
! v6 t2 l1 ^! S/ o
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。  K" J  E$ ?3 T7 h
2974865tvb now,tvbnow,bttvb! S/ k9 q# S$ y4 [! b. k7 o9 r2 E, Y
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
& l( X! V) U3 C; I- n1 Y  F+ l- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 G. B' D3 P) q) {) q7 O" d
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 公仔箱論壇  S, Z' W( H8 z- G7 V3 b) G

' ]- V1 T  p; f- \* Dtvb now,tvbnow,bttvb
" ^& c  C% ^/ @7 L9 {

$ z, c2 g& N4 ~8 x  _總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??tvb now,tvbnow,bttvb2 i0 j' l% u9 \1 ?  }- b
大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~  b& t6 d4 R/ a( H6 i
公仔箱論壇. A7 n) o# r- g$ R# k
tvb now,tvbnow,bttvb) B: g' t9 |+ ?1 Q0 O
公仔箱論壇8 @8 A" L4 S1 p8 i9 S# G
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。5.39.217.76# g3 J# s+ E7 h( p5 Q
) A1 g7 S/ D$ n$ v4 n, y$ j% f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @- u% a+ n& @2 t+ ?' V
8 R7 T7 J; Z. H+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& V. W$ ^6 _0 x好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。tvb now,tvbnow,bttvb$ p* o1 h4 x7 B1 g1 k
! |. a# O# g) \. G) i* {公仔箱論壇我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。. G% L- ?% o7 k6 d" h. e2 W
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& y! o, R8 S$ I7 h

( h. ~7 U7 Q1 E+ `& E6 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
$ R3 k% D0 u# F5 C6 b* ^/ Y, P5.39.217.76
tvb now,tvbnow,bttvb' p/ r0 Y8 J  u
7 u: \& a4 E$ x0 O" t
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 [2 X0 s* a' W+ X& e7 K: ^  h' I
* `! ^, {( V6 v# pleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
, a- r3 T$ }, B  d5 O1 A5.39.217.76
9 ?3 K/ A5 y' c3 M' M0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, D$ T) R4 [+ n& H8 S( w' M
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
9 a, K5 ^! r8 g: {7 I2 C: M公仔箱論壇中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
! {1 W% K% X9 S) b( c* s3 v5.39.217.76
/ ]2 J9 P* X  P4 L2 R7 ?2975628
* @& Y0 D4 _& q3 v; S% P3 L
5 D: Y* D5 B; v* l$ s5.39.217.76因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
8 \2 h5 \+ V1 ]* J2975671TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^  Y( C, ~  t5 e  Z
+ \2 N* X4 p% `公仔箱論壇公仔箱論壇  @- h+ s0 h  t
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
" T+ O6 t5 }8 F# r2 _" M" L0 m; y公仔箱論壇0 G# c% n) V: z; Y/ w- z( c1 D
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
# l; M# k, U( }8 R5.39.217.762975646. ]0 o: S* s1 u7 y" F- F; D
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
+ x' U0 d: h4 }% ytvb now,tvbnow,bttvb  F* v" n6 [( ^8 k3 G
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
3 q- ?0 H% C% H, A. \$ k" ?. K

( p5 S' e% s) g6 X5.39.217.76髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p' J  A" w8 [/ \5 |
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ]4 M( T, {% g2 r1 S
) a+ H  N8 j& S6 Y9 e% A

- Z  _0 f, J+ N; \- ?) ?% G髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
  w, m+ [) h8 g- h- z7 m, f, \公仔箱論壇如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb; i5 A% ]1 J4 ~+ X3 Z

2 c4 |1 O# S. ]$ {5 u5.39.217.76我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...2 e' {- Q, G+ a; G6 ~6 k! N
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
( U' Z2 X& j1 s7 I8 p# @tvb now,tvbnow,bttvb你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
* [/ l* O2 C) M; g) htvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% \) J: W5 B  {% F

* l; d8 K" j8 g/ \6 E- J6 i% a8 T# }髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,% ~% b: o2 h3 a* V4 M* s. Q
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
9 D4 \. C7 K4 w0 j3 k( J9 x/ Btvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
* ^  O; V0 h$ S- U; c. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。& \/ w( D- f  M7 u  H* m8 w

5 F. D5 [1 W- ttvb now,tvbnow,bttvb
* j5 U: ~0 S$ B5 h  \4 K

; p. O& ~- i+ \8 `9 s5.39.217.76袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
1 e# o0 Z4 o0 f: v1 V7 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
4 T% E. {; {' O; s% [# o1 M* G' Y袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。; I$ a+ R/ E& F- x% D7 @

1 j" N3 T1 C: D9 h
又有得睇李佳芯,開心。
! Q9 F1 \: \/ v0 B/ t公仔箱論壇! g, N$ U4 D* X: {; [) S8 m
5.39.217.76. g. I& D3 w+ g, s; `# K# R' i