返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
* x: U$ R( ~& U. K1 G- y公仔箱論壇
) K# ~( _) v, }5 ^9 W公仔箱論壇2979852
6 ^3 R3 |: A) q' [/ K6 ]5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
% J: J( O( L$ o, ?' f: |
公仔箱論壇! ?& ?( G( l8 e2 a6 }. N
唔似地球人...
5.39.217.768 ^3 n- ?2 O" a4 T

" G' r# C7 p* e5 @- pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...5.39.217.76# F4 S; o. }0 h- D% {
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
5 H. \* n$ f$ z) a; W% k即係呢隻囉。5.39.217.765 p- Z/ G( O, W* j
tvb now,tvbnow,bttvb. J' |) I: ^* c  ]- R9 V+ V, v: S  `
tvb now,tvbnow,bttvb( }$ D' q8 {  m! ~0 U& C8 n; C& m
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* \  T) Q, F/ T/ w
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ V* A* l3 J. i8 J! ^1 U1 }
即係呢隻囉。
7 C8 W! f$ [9 A% Q) ftvb now,tvbnow,bttvb8 ?  E: L6 m+ F
! d2 ?  J" T/ n, L6 `. W' T, I5.39.217.76唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。5.39.217.76/ I' O  I6 M0 F6 |" H2 T
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
* n$ u4 ^4 w+ Z( I. Sleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
公仔箱論壇" |+ [0 K  X( J3 d
& [: j5 Y4 X+ {
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 5.39.217.768 q2 X! }" d8 w" G

J3 V& }6 Q1 f; E" Q) ^5.39.217.76
2 X' L0 Z& }: u; H& G( [

) o# `8 `( @. t3 n公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地公仔箱論壇8 W% `1 R/ u( K; z( }( @! W
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
" c5 W4 J8 a* I1 x) _2 `' [, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 |4 A* R% c$ A, n% p& J
係呢。+ Y9 U+ y: U+ K9 K
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
公仔箱論壇! _4 E: d! l. }

, z" p7 ?3 z0 W7 e( h5.39.217.76細佬同大家按圖索驥吖。8 v5 X$ i" C1 K" l! \3 `0 r% d
5.39.217.76  G9 E2 \  Z; D! r5 ?2 t# }
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

4 a0 V6 S. {2 c- \似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
tvb now,tvbnow,bttvb# D$ L% H7 ?6 f& ]
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
6 C/ w3 ~# _7 y: E; a因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
5 \, ~, z! S  W+ _$ {

. {" p: @" R, ^3 ]' F" }5.39.217.76幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
9 ^, D' G, B# I# Itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇- t; v% E6 `5 J5 w
似新疆少數民族女仔
# y/ r8 e" q- W- p' O1 R) c; z5.39.217.76
+ b7 u" Y+ n, q- {* ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。
! E0 L9 C$ Z' {; T7 b% X) u: `7 Q& ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ]) G8 Q- j4 @

$ q* g' v3 |2 R; b5 d- R1 |1 d0 ?tvb now,tvbnow,bttvb細佬同大家按圖索驥吖。
: o  ^8 \7 f7 z" L) F9 ltvb now,tvbnow,bttvb2980976
/ Z% f* t; }8 v" pleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
1 ?! Y4 [" s% Z/ ^: f9 w# _/ i2 w" ?公仔箱論壇5.39.217.768 ]# j! b$ Y( Y7 z- d
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
+ z! A* y& r, z2 p5.39.217.76似新疆少數民族女仔tvb now,tvbnow,bttvb+ |+ }* o% g! W, F3 t2 t
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
. B1 _/ d/ ?' H& j公仔箱論壇
& [' z4 c* S$ ]  |# T9 R公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
# ?9 I: j$ c) Y, u- C9 A0 l7 g# n5 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* n  \5 z2 {& T. H  `* \* fmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? .... D3 M6 n. T! K  N/ m! J% H
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
/ ~; [$ H% i9 E係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
! ]. y9 ~- z, ^0 z" }係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 s0 n; _+ d5 _2 j; c; |$ H5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇* l# ^$ a" `8 Q+ I1 R4 k" V
; W/ z" Q& O! d) h2 H, G. L
因為佢地兩個對眼神似人
6 [4 [3 r+ g4 U0 ]( D6 ?- ]0 a: N
, e, n) Q5 L; i, a& |2 t! ]因為佢地兩個對眼神似人
- ?2 M/ n" ~" u: x4 t5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
# M4 i6 t% ?, a; k( H
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
$ }0 {1 P* q# w3 o0 g! ohea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
1 P2 M: {7 E# g# |5 Itvb now,tvbnow,bttvb# q9 l8 d0 _. S! ]4 D! U! k* Y: R
, D: X2 C5 l- y2 n2 q5 V6 ]9 {

+ e3 Q5 C& h' [% r1 }: t3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎tvb now,tvbnow,bttvb. N5 I( ^3 E/ M3 V6 @+ s! k
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U: k6 A" o) @1 q+ e0 F
有啲真係「騎厘」到呢.....5.39.217.76; A2 ^: {# h# |% y6 A  y' r% w
' j/ N) c4 [) K
今年個三位都唔知點形容。" c3 F, C% c, S1 J. n
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
9 O% U' K( H# p  t" G
  A: \+ T: g' i" L) Y" a7 R眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
- ^/ J0 Z4 K/ B8 nhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
5 ]) l  s9 }" _1 J6 _/ z- pmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 n6 t) O+ C( W( p
係呀,由第11集開始追都冇損失。