返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
0 g4 R& W) D( r, stvb now,tvbnow,bttvb2954357
4 f; T: H# l7 @2 m$ s公仔箱論壇朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
. {7 y5 w: e5 [: [1 }7 m! qleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
# r- x; I7 ?* S/ z' y* T7 x8 a

& u. w' I: ]/ d8 n3 O佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
; k( V: F9 I$ R$ @  k7 [Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
( P: t- k. r/ a/ c' v& wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb: x. G4 i6 w  s5 Z( X% R
咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
: ?+ P0 P4 M& _$ ^+ t% _5.39.217.76唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
; t8 Y( ^3 P; M" o: N% K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
; m: ~9 N4 d/ ~2 n公仔箱論壇- O$ B$ W6 A7 H) K, c: U( X
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
tvb now,tvbnow,bttvb% t( [, r) j, k' O
2954355公仔箱論壇# }& q8 F# _7 b/ i2 w
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
5 l2 @, r. h+ y* R1 Jleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
  c6 N$ R2 H; L: U- w係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
* I: [) m: ~/ n5.39.217.76公仔箱論壇8 c$ R' r+ a# R2 A% f; a
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架5.39.217.76$ K: n" c" c7 }! C9 j" n
大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
3 g% W+ ^' |- ~" K& W, t, d6 E& wtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.761 A! s: {7 ]4 |" a

5 T% ~% i1 p' R9 \4 @咁正! 公仔箱論壇6 s) V! S; m5 T8 ^; }6 a
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
+ g) }7 ^( X3 o$ R7 Y公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb7 s: o9 W0 w' P4 n/ [
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
% p- M- k9 ]9 |1 A5.39.217.76上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
& n  n# R$ E: o! a. Ytvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
. Y2 n. Z* V; H: a) qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
: M% `/ l6 x8 M+ Z$ A" x9 R; ]
tvb now,tvbnow,bttvb! V' w" k- m: F9 B4 j
我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
  w! n+ i& _. q/ x

$ I6 A' c5 \3 [$ F# z$ l2955088
5 ^& `8 D) r0 _# RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正!
+ j2 M1 [& B7 Y/ j2 f4 G公仔箱論壇就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....* X% f* t0 v7 O8 a' z4 e
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
& H! k) w5 _2 |6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 |0 f; m( j# R+ [0 A4 `' q
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
0 e# {$ D/ ^* F5 ]7 `  i- Q9 x公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb- w; \2 \+ K3 I3 M
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
1 B7 B0 T, f9 J) E! [公仔箱論壇同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

8 q+ U" |6 t2 [  ^1 Q/ g% r& p! vtvb now,tvbnow,bttvb
! `% }3 R! G" {5 L5 W
3 n% H& U, w* m$ \+ H* i" Btvb now,tvbnow,bttvb
# ^; Q: n; _  s# O7 T有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y; K, R% d9 `' _
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
" C5 G6 [0 @& O# d+ r( f( T; q# |5.39.217.76
  ^2 |9 W8 n: N- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?1 P$ w# b1 \7 C: Q$ T

' P- v0 N  ^5 `6 V# W5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

) X2 O$ f1 J8 o+ O4 {5 K1 Qtvb now,tvbnow,bttvb
# a1 {$ q( _! S/ E9 N! [5.39.217.76
/ h6 \! i& j/ K  }* a/ c如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?tvb now,tvbnow,bttvb" V# f! D. {" p' f5 Y
. O. C/ ?& f+ V- z* [4 _
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...tvb now,tvbnow,bttvb' W6 D" V2 f+ x4 W- m/ A
tycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
5.39.217.761 V5 e9 S$ n( Y  ]: T# r
tvb now,tvbnow,bttvb3 D( u  V0 {+ R9 X. N3 L: R
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。