返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半tvb now,tvbnow,bttvb: M" i9 Y, E" L) V  Q6 w# J
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
+ P" x1 {2 m6 b& x# Q公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...1 L+ J7 l# p7 M3 P+ x
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
5 K, {3 @4 ?1 f  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
9 q$ K  I, ?! d  h; l& Y3 a9 ~5 Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
/ ?9 Y- N. V+ i+ J8 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 J: S+ a, P# W: R+ L% f, F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
3 T( z& z1 O0 P! H. L' YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
3 c" p7 u$ D" |9 k' nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% E" {7 Q5 S1 p" z
自食其果
" L  ?  |, ]3 @0 u" xmnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
5.39.217.76& L3 U$ N0 a- v9 S9 Z- ~
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
公仔箱論壇) U$ {$ q# F8 ^" a

! b$ V8 ~4 I; ?$ R5.39.217.76自食其果公仔箱論壇- _' @4 X- v: u) _9 Q3 @( ?
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
- r) G& K; z% N; O係呀,自食其果,好有教育意義架.....
% V+ [! H6 U( n0 e5.39.217.76
0 Z4 J9 |7 D" U! W5 G7 ~; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; x: ~/ I9 e5 g) x# k) `" F
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....5.39.217.76% p6 A8 b6 r) A5 B% W) N  p
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
. ^, M: J7 q; f+ L) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒
. n7 y2 u5 y5 ?0 y/ c  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。養不教,父之過。慈母多敗兒 公仔箱論壇) u7 x" b6 Q+ M2 [; D+ ^: ^. z
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
- E4 v7 r& c3 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 @% U$ P  X$ s$ u; H  I! QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....5.39.217.760 F) D9 `0 C! P2 [
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
* }# M5 N2 z9 Z: d
公仔箱論壇+ F! l9 ]! C' k1 w; L( X

- j' v1 G, g% ]公仔箱論壇杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
* S, i: \2 i, I2 x- _可以5.39.217.76! u6 g3 J- B4 ?; M. E
tvb now,tvbnow,bttvb# \: V% }) Z8 ]2 H  R5 A, A
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?tvb now,tvbnow,bttvb. D# H7 i& K1 K  h: F
唔會2 k5 J0 Z" R6 K; Y7 Y

4 |! L! j2 {+ n# c; j2 S, f: v  b5.39.217.76(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z- [  P, @# b. H/ u0 _: h
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?tvb now,tvbnow,bttvb" Y8 e5 P2 t2 p% {6 c6 i, G. h
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
0 w6 ]5 h! U. c2 b; f. F5.39.217.768 Y# }2 ?# L, d5 ~8 {' o
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
! A2 z3 S3 [3 C公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i5.39.217.764 i  e8 w4 ?1 b) \% D
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
5 `, U+ @+ A4 S% Q$ L(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
) q& y" s" d7 C" N  T1 N& Z8 X5.39.217.76成為情侶0 V1 s' h& _6 i  W! U

r5 ?, x- u- B0 v% O4 \" p% u9 Htvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
1 z% S* H$ r9 `6 `6 x
公仔箱論壇$ o! Q6 F* d7 Q5 E) _6 Z

+ p0 x% y: @2 K' L2960282tvb now,tvbnow,bttvb9 X$ h) s8 F- ?6 }; r
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
" M) |& ^5 \8 S. f+ A; S& l# g5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
8 `7 x5 k% C5 q2 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S* z/ u" b* f8 e. T2 A2 c
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲公仔箱論壇6 E* f. g, N: |; b2 R

+ p) z! I' K5 F. a7 M! p2 J- d5.39.217.76想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?