返回列表 回復 發帖

) p! }( Y; M. c- d- F; Q其實喺整體外觀上至少仲有一樣分別。tvb now,tvbnow,bttvb, ^4 d5 _% Z3 `. a0 B  D# c% t
咁吖,放寬限制,曾答過嘅參加者可補答一樣吖。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝獎金!
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
- `# Q% a0 E# m/ qleekwoklam 發表於 2014-9-23 12:53 PM
7 V+ d# Y% |0 d( O公仔箱論壇; g: b) F2 [$ x* K( R0 s5 O8 r" X
仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
8 D+ a( F3 n+ R$ a5 ?tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:42 AM
3 t9 o: p& y- O% D5 u; @公仔箱論壇唔緊要架細佬,我知你唔太喜歡呢類劇。
# Q" }9 [+ Q  C8 @7 Etvb now,tvbnow,bttvb你鍾意偵探劇,咁CSI開新季咯,你去睇美劇吖,CSI同主要嗰啲我都有睇架,其實我「正職」係睇美、日劇,TVB劇係副業,哈哈。
tvb now,tvbnow,bttvb- h* Z/ g+ O* \7 v0 [$ i) h4 s
% d7 T% ~0 v, k4 g, w
其實我一直想開一張獨立而又會長期定時討論美劇咁帖,但睇美劇嘅人多,鍾意講嘅就好少,我驚嚟嚟去去得自己一條友好似傻仔咁......
& w8 F. |1 K, o. P+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ P9 K6 N8 p0 c) R0 t4 @" a2 q仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
0 Z; }0 @; |" [' b, L6 {大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' a6 |4 f6 t" H* q$ b3 p
係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
- C" Z* h$ `; r) _4 K% @3 y大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
5.39.217.76# ?) G+ N! K% z! `3 {
我幾驚各位唔明呀.....
* J# l/ b: c$ n6 l, J2 Vtvb now,tvbnow,bttvb我幾驚各位唔明呀.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' A2 n2 q& |. ]: O. q# {: K
leekwoklam 發表於 2014-9-25 03:47 PM
4 I: Y) c# g+ W% R: {; C
公仔箱論壇& {) f  b; }+ a, ~+ W& B
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
tvb now,tvbnow,bttvb% h+ q4 L0 W8 F& Y  @3 r# q
0 g. ]4 w) i4 k' y
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀公仔箱論壇$ d6 t+ }9 M3 U. T+ f
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% G1 O/ V! B- [, q! j( c
哦,咁諗其他人都明啩。! U( R% b& V& N; x
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
' k; {! d; [: L5.39.217.76希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes9 `! \" t% ]! |* O3 J7 E" \
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
7 d, S% `/ q1 A" G2 L6 t* @9 X* H哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
- f! z7 u: q# p3 |4 P' k* F/ wtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
6 P8 U  R3 Q6 f' [! F! W. Z( e
有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。