返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
' z1 m3 N+ B& F2 N& ^2 X公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半5.39.217.76* `4 e2 {+ D' O( q9 t
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...tvb now,tvbnow,bttvb( L/ o* N# c! f; o) Y, L
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
3 [7 `+ f$ o6 [3 p. C+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
9 I" t- w9 }3 x: o4 ^1 W大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
1 U8 X% ^" a' q0 j* k* i蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......公仔箱論壇* |3 U- H- E! @4 O+ t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
, B, u$ C: g: d8 A% F, x5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
2 v4 p6 f7 G8 M9 F: J5.39.217.76
9 G! J- [+ s$ Z7 P3 Z自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢3 P1 Z+ h9 O$ S0 r7 T
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
5.39.217.76' }  Q: Q8 F" I" U
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
3 c( W0 @- p6 ]9 j1 A( ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 i9 S( E& I, V6 Z5 D# c公仔箱論壇自食其果
% B% B, k) g' Q  l# V, e大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f& n$ N: e. r; N: v
係呀,自食其果,好有教育意義架...../ k8 n  {/ [# ]8 j
tvb now,tvbnow,bttvb+ U: `4 z. O3 S6 ]

3 x. z1 E' R4 P: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
3 K% w- ^' F4 L9 z- O大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
4 p" i1 }. B8 I) K, ^8 B公仔箱論壇養不教,父之過。慈母多敗兒
tvb now,tvbnow,bttvb# b8 T5 P+ g9 C. e; G9 V" w
養不教,父之過。慈母多敗兒 公仔箱論壇* f/ y" g( R) u6 ^" R
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
$ T4 k: t8 ?( k/ g8 V, {% }; \" Q; Ktvb now,tvbnow,bttvb
# J+ Y7 i* w  M8 I3 D; c5 Ctvb now,tvbnow,bttvb好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
5 K+ J2 q6 Q. g% Z大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
# G: a" y. d8 x6 \4 b5 w8 r2 [' ^' D
- i4 {* m! A; g* I1 itvb now,tvbnow,bttvb, c5 Q# H& Q  L) v% |" @
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
8 u- G, d* q* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可以
- d) S; R; Q+ b4 \' u# O
' {. t3 M5 Z0 ?! [0 h* c+ [, e(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?$ w8 @! J+ Q# I
唔會公仔箱論壇, B6 u) B! G& f

1 Y& K& V/ G# h1 @: ?8 L- b; Q公仔箱論壇(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會' X% M$ `1 E& p
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?5.39.217.76' u; c! U6 ]8 G
可以! Y, ]8 h  v( [7 _6 |2 e: E' A* y) D# Q: y8 k: g

& @3 I  f# l# i(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
% s+ a& p; o+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
6 y  Z) _) l0 Y: r2 ?5.39.217.76: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `5.39.217.76  f" m+ P# W0 E0 b
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
" i8 l, d8 z" r成為情侶
. d4 r0 y2 e; J4 Etvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k2 a. y7 F, J/ G; E
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
' Y7 \% K% F$ M) t9 N  P
( R$ u, [/ l1 m8 y. u公仔箱論壇
. M7 ?( E6 P7 ]  B+ o% k6 dtvb now,tvbnow,bttvb2960282
" V9 R" W5 q$ a/ d) `/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
) v, P* ~6 g; D3 T" Y: Y+ G4 Y5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
$ C" l1 [: b- G2 i5.39.217.76
& }" [% z  e2 O! a. Z( \& U6 M5.39.217.76咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
% J) A2 s' }1 p7 z, Atvb now,tvbnow,bttvb
& Y- P6 b1 q7 ]; C想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?