返回列表 回復 發帖
5.39.217.76- @3 c3 R  B5 E' o' L0 H
其實喺整體外觀上至少仲有一樣分別。
' X0 l. _0 E# }& ~3 w, xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁吖,放寬限制,曾答過嘅參加者可補答一樣吖。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝獎金!
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
我相信編導專登設計過,弟弟矮過哥哥少少。
, D% z; Z% h! H( @* F" _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-23 12:53 PM
" \+ w9 Y% A- E. _% `9 h9 k公仔箱論壇
' M3 i& E7 B- k3 @tvb now,tvbnow,bttvb仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
未可以接到你啲話題住.. 因為未聽
( Y- r8 r: p; \公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:42 AM
$ y, s) C0 M2 Y) z7 O1 ]唔緊要架細佬,我知你唔太喜歡呢類劇。tvb now,tvbnow,bttvb0 H, ~  F5 I- t- Z
你鍾意偵探劇,咁CSI開新季咯,你去睇美劇吖,CSI同主要嗰啲我都有睇架,其實我「正職」係睇美、日劇,TVB劇係副業,哈哈。
公仔箱論壇5 i" Y4 m. A8 U& @+ _

; I- b2 j: L5 O) FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我一直想開一張獨立而又會長期定時討論美劇咁帖,但睇美劇嘅人多,鍾意講嘅就好少,我驚嚟嚟去去得自己一條友好似傻仔咁......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( f  |. f2 X" B: ]
, Y* t- V+ z/ j: J. J. g
仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
4 T6 d+ m+ v& s( Y" ?8 E0 q6 a$ T大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
公仔箱論壇+ ~$ L% a' O# w0 U) J" q
係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關5.39.217.763 X2 ?0 A' u! ]( L) i
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
* {! a$ Y/ f& w我幾驚各位唔明呀.....
0 R4 g. E' X3 N1 a4 U
我幾驚各位唔明呀.....
/ m( T6 E) x6 g% Y公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-25 03:47 PM
/ z% d- C& R+ q& cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q7 ?% E; @) b9 K* |# |
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
5 O/ u8 E8 R" U- C5 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T9 Z3 S9 ~/ Y0 N2 q0 _
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M, |. K6 T3 s
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% P; w( d- F1 o! s! x
哦,咁諗其他人都明啩。8 F* {, c: x8 p9 y
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。
) k- F4 b4 R7 @% m# A公仔箱論壇希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
3 ]* ]. r3 S# g7 c, ^' p大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
" U- y) B5 w- [2 Z; ?( J6 r
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
/ m/ x4 E' p+ y( s5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  ]  a3 T1 Z, q& W9 N
有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。