返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. tvb now,tvbnow,bttvb& h* B7 j* s, J2 K1 I8 `
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
; r! d9 X- m' h& f! P* n: p7 k我知我知我知.......不過真係講唔出口。
; A/ E: ^# z& ]3 ^+ H+ y6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 J' I3 t  e% D) \4 v' w8 ^9 Q咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟5.39.217.764 g/ n/ E- r" f! z" Q3 E. E
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
0 k: d2 f" R$ o0 p' b; ~- a4 B公仔箱論壇我相信都係囉...
5.39.217.76$ P. y! Z; q7 S4 x( m

) n* k- w) E$ L: y5 x0 e5.39.217.76真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
$ C, P; K. [, \) \# htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J) V5 N; D' i- A+ n( v
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。' ?3 E( H. z. g& n) W
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
( n* U/ x: `9 m- [: @3 O$ YAnyway,各位會員總之小心啲啦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L: P; h& |& [) [2 N
' @3 n" K1 u- ~我知我知我知.......不過真係講唔出口。# P. Q! b- O4 `9 Y: D" v
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 @7 I4 X. n+ Y" w9 v) Z- V0 l
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 L8 i- Q8 o  E. l1 z: p2 ^
tvb now,tvbnow,bttvb, |! B) e% m4 n  Y& C
兩個臥底嘅BB會點架??
5.39.217.76' Q( C5 l& m3 H8 F* `) I; ~
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
  r$ {5 ]) J: ]: N/ M! ^7 vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
9 K4 L1 t5 t7 _; E# g. R5.39.217.76' G  @- Y* Q: h, T- p
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
5.39.217.761 X8 Z3 O4 G. e3 _( m( R3 @

$ {9 W2 D! j9 Q6 q1 \唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,5.39.217.76- Z+ W8 `6 u. l, d
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
8 Y% B( |; o- Z0 K, M1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) ^# J" f% L' ^$ w8 n' ]

# c( l, b$ J$ e3 Y. g) ]* FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. 5.39.217.766 n  |0 R  t5 F
5.39.217.76( `% D. @) A0 S
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
, P  f) Q# }. I! [1 Y4 y5.39.217.76
( o& r' p% J: @" Z" C/ S! j0 N5.39.217.76兩個臥底嘅BB會點架??公仔箱論壇+ j! ]( ?. L: Y# [
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
6 A. X3 f- \9 e! i% X( u5 ^8 ^- m
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
3 Y1 d  t  t6 h! c) a
5.39.217.76/ t( _: |8 C2 N2 P2 t0 D3 u
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
/ d1 a3 a& f0 G# otvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
! ~2 s" V$ Q5 k' s: [7 X- J  `  x公仔箱論壇細佬,你真係越爆越多嘢。5.39.217.76# N) L% U! ]1 l' u2 A  o
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
$ @8 \7 Q! N0 d2 B公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
7 Z. N/ U/ r# B$ _6 E- o! r4 O
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
) N) J) c  J4 V! e+ I公仔箱論壇又直接講劇情會好悶.....
公仔箱論壇1 g! Y4 `) |* M! C- C4 T3 z
面對危險機會太高, 死亡機會也高...% T8 o% |) c6 }" _5 ~
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
: x1 ~6 l2 h6 G/ i/ w- f

# d6 v3 ^2 U( j0 I) z; i6 v: AUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
4 w- X, m; B; Y' U/ K6 h. @細佬,你真係越爆越多嘢。
, ?% u4 q7 C" A0 X8 z. I小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
) |; g3 M$ l! @: H9 n6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
  q: E  ]! f: ?1 s9 f5.39.217.76' p% A* q9 N. v: a+ Y& d9 K7 }
巧驚... 唔會嘅
8 [, m" K9 l, o5 L( Y4 v公仔箱論壇5.39.217.76( j/ [2 x# S3 {$ g& z. P5 e/ j
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!tvb now,tvbnow,bttvb  o! Q" k9 A4 N( C
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
$ q4 O- Y+ z  }. \
. R' d( c& C& k9 c2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!公仔箱論壇2 _7 c2 H8 A3 r  f. p3 n
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
公仔箱論壇. \* B. P" v; \6 ^5 y( a
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
公仔箱論壇% K4 p, d0 @9 F7 Z6 q8 J6 y5 f

0 |) _+ q2 W9 [- E, [% J5.39.217.76UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
0 @$ W/ t9 Z: I9 B0 ]! T% D' u# g  ]% K5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
: T4 `. [0 l: l) P; p% F5.39.217.76恭喜細佬估中最後兩位UC。