返回列表 回復 發帖
1 ]1 ~/ Z& H  G7 p8 _係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
5 z6 b" Q/ d- d, |不過我唔係嫌美儀老啊。( T* {- w* n" n. ?/ n5 [
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
6 j" X: m' H( S4 xtvb now,tvbnow,bttvb) E% W; [) X3 N" W( Z
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係5.39.217.765 ~* i8 D) n. u! C! O, U% G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
) ]( N9 `' ^' n公仔箱論壇2 V; r1 C! `5 S8 h' i4 i* l/ R
$ [& {0 w5 d; i7 ?# l

7 Q* j& x4 k4 d0 B& Z, M% }. Y不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
; l/ O$ s7 U1 K+ {) ?! H) {) G2 v公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 {0 M' t2 W! s. _6 A3 i$ ^! L/ S
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h) o+ i0 }( M8 \& Z
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
! s6 g  T; _0 j) A: G6 e: q4 L. Z公仔箱論壇
* u4 P: P( J9 r- F7 a公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係+ S, x7 s) b& W0 K" T9 c: x
2939554公仔箱論壇8 `. L' c( p0 K" I! L+ q
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
9 n) r8 }" S# x9 P. o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% j6 W+ d2 K8 J
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
8 P: l( K) h2 c0 e  R% P
唔.....公仔箱論壇/ P5 @+ l2 H' E" }; F: n7 u
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
. a; D0 [- B% T* ]: U8 x2939556
8 n* K5 v2 N5 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...# J/ _1 g8 E2 t- x1 z
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
4 n1 Q3 ^! D0 h5 ^' j9 t. D

0 g% E# f' m& R( ~" C$ @( E公仔箱論壇咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
7 O/ o# U8 c& H5.39.217.765.39.217.76$ X) `, J" C' ~$ J& |  {
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢  J: Z4 c% j5 I& l# \
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇  H0 s0 b1 K* S% a9 B; ]
5.39.217.769 W; V0 s$ q4 U3 p
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
tvb now,tvbnow,bttvb, u$ ]' |1 H9 b, Y

" V: a( j0 G4 Z% p% O3 \我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb+ q0 c5 |1 j4 c& u  l9 z
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ r1 r0 M5 z2 F% @! Y

$ R/ E5 I$ @2 E& b有大佬撑住咁就冇有怕:/ i9 I' |* f  N# G3 ^
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
3 P, |9 I! p4 z$ |. j& M( Vtvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

. `3 B7 i3 y* `9 I& D9 h公仔箱論壇
" j0 ?: F& A$ `* B公仔箱論壇
$ ^' O6 v* }0 G% s5 h. m 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
/ f: A1 I! U5 S& n

Z7 c" u: g, {9 |6 c6 v. H% N/ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:5.39.217.768 U, B$ c3 w7 q: S: @4 k
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。/ p/ L' t' z1 q& c0 g
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...& y8 s. l$ w- i# d$ r4 J4 @
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
) ?  D+ K& H, D2 Gtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
; C! N0 f8 I& ^1 \8 m

( k7 P) W7 x( X. U: m! B1 p我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. H0 w. n! z; ]0 ?大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
7 U! }, H* T1 b4 g) R) s9 N0 Wtvb now,tvbnow,bttvb個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎  I' |4 U7 d1 L" w+ N% r- n
4 Q0 ^- g( Z) h, g! R公仔箱論壇& u9 u) F7 E) |
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
1 V6 j3 `: Z  s公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
$ c$ H  \- c3 N% @$ h
我預設嗰個反而唔係呀..
, s* s! \( u4 B- S. a0 F$ I9 Y
5.39.217.766 K4 Q% O' t2 h
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
4 M7 ]/ ^) A2 Z& S3 {: W1 |大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇" w5 G" W9 j8 B: Z
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
( r1 b, M4 i9 @0 J9 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.762 O+ K" h0 ]" F8 Y8 f: V
補充茅山聖物紅肚兜
- g- U0 |5 Y& j+ L* N* PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c, n8 C- p7 [+ m
* v1 B+ d# Z) `$ _- f' T- C, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* Z* x$ b: Q( @( O6 V) p5.39.217.76
7 k8 c( T7 [7 p4 X0 K5.39.217.76 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!5.39.217.76: J% Q- S( w  }' j
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  w4 ?6 ^4 i% b
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb: W4 E( l. s; [( ^
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇, `8 ]+ R% C6 [% K  V& E# u
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb' K# p5 M, A3 A* i) V( O
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
* I& H6 ~0 c( R7 \3 Rleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
- F$ l. {8 b! w; qtvb now,tvbnow,bttvb
' ~# x4 t. L2 h/ t% U5.39.217.76嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
8 O0 E0 o6 j, v* u! ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M/ t* m6 {; h" C" o
釘姐的背面
2 v& f9 Y# ^- G) atvb now,tvbnow,bttvb