返回列表 回復 發帖
原帖由 harugawa 於 2008-2-12 11:47 AM 發表

唔過話你知等你心思思
e邊近返學嘛~
不過我喜歡第一年住o個度....
o係iceland後面
勁近
你都係唔好講啦  我世估唔到網絡甘太都有一個係乎近  
原帖由 crashersus 於 2008-2-12 11:51 AM 發表

flexing....人地5想卑你知..你就5好问啦.....:024:
好彩我無得罪佢 如果唔係麻死
原帖由 felixng2007 於 2008-2-12 11:52 AM 發表

你都係唔好講啦  我世估唔到網絡甘太都有一個係乎近  
網絡世界同世界都係好細的XD
:onion14:  食飯先
原帖由 felixng2007 於 2008-2-12 11:53 AM 發表

好彩我無得罪佢 如果唔係麻死
新一年2008冇乜燥火~~~
返過來開開心心過日子仲快活XD
原帖由 harugawa 於 2008-2-12 11:57 AM 發表

網絡世界同世界都係好細的XD
係唔係傢????
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 11:57 AM 發表
:onion14:  食飯先
我又食
原帖由 harugawa 於 2008-2-12 11:57 AM 發表

新一年2008冇乜燥火~~~
返過來開開心心過日子仲快活XD
just started we never know haha!!!!!!!!!!!
我去訓~~~
諗起聽日整野食個心就好開心:014: :014:
各位早抖:sleeps: :sleeps:
hello all people.
回家轉轉~~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-12 12:47 PM 發表
回家轉轉~~~:onion05:
人来人往....中2尼首歌特别系拒唱现场版喀....好感动...:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-2-12 01:52 PM 發表

人来人往....中2尼首歌特别系拒唱现场版喀....好感动...:onion14:
哈哈~~又俾你猜到了^^
其實這首歌有很多句歌詞都很好~~

其中一句....感激車站里,常有月台能讓我們滿足到落淚~~~也是一句好句
原帖由 viento 於 2008-2-12 01:56 PM 發表

哈哈~~又俾你猜到了^^
其實這首歌有很多句歌詞都很好~~

其中一句....感激車站里,常有月台能讓我們滿足到落淚~~~也是一句好句
我比较中2尼句  "愛若難以放進手裡  何不將這雙手放進心裡"
其实尼首个写的好好....陳輝陽的曲 + 林夕寫的粵語詞
但系尼首歌都5红...好少人知道...
原帖由 crashersus 於 2008-2-12 02:08 PM 發表

我比较中2尼句  "愛若難以放進手裡  何不將這雙手放進心裡"
其实尼首个写的好好....陳輝陽的曲 + 林夕寫的粵語詞
但系尼首歌都5红...好少人知道... ...
絕對支持林夕的詞~~他是我偶像喔~~
因為同時期有一首...明年今日
論音樂旋律,的確明年今日比較容易上口
而且又容易唱,去唱k的人就最适合不過
人來人往這首歌要唱得好,就要有一點唱功才行~