返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:49 AM 發表

hello ~woofy
don't u go out today??
nowhere to go
what about you?

本來要去剪髮,但啱啱俾人甩底,依家好火.
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-3 03:01 AM 發表
本來要去剪髮,但啱啱俾人甩底,依家好火.
唔好嬲啦!

嘩 。。。 使唔使咁多 posts 呀!
出面好多區都發o個d posts!!

原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:17 AM 發表

唔好嬲啦!

嘩 。。。 使唔使咁多 posts 呀!
出面好多區都發o個d posts!!
woofy~~你到底講緊乜post呀??
係唔係....ED先生呀???
我不是贵族
原帖由 juefei 於 2008-2-3 03:28 AM 發表
我不是贵族
不是貴族也歡迎光臨~~~飲杯茶:onion14:
原帖由 juefei 於 2008-2-3 03:28 AM 發表
我不是贵族
哈囉 不是貴族
你可以加入我地成為貴族!

Yesterday lose 12000 is god ..hehe
原帖由 geese 於 2008-2-3 05:21 AM 發表
Yesterday lose 12000 is god ..hehe
你咁遲先上嚟架~~
我地d天使又俾人蝦啦~~~
原帖由 geese 於 2008-2-3 05:21 AM 發表
哈囉 geese!!

原帖由 viento 於 2008-2-3 05:27 AM 發表

你咁遲先上嚟架~~
我地d天使又俾人蝦啦~~~
好彩geese 遲上黎咋!
如果唔係仲大鑊呀!

原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:39 AM 發表

如果唔係仲大鑊呀!
咁又係~~~
geese一出聲, 實俾d 人捉住唔放~~
乜事 ?

如果唔係仲大鑊呀!

一頭霧水 ?
????????????????????????????????????

Fast tell me ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 geese 於 2008-2-3 06:02 AM 發表
????????????????????????????????????

Fast tell me ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
件事已經完左啦!
唔好再講野lu, geese!
http://www.tvbnow.com/thread-264680-1-1.html