返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:00 PM 發表

xxxxxxx喂!青山醫院呀~~!!
唔該你地俾d人員嚟,依度有個癲佬亂打人~~~:onion14:
成日幫亞妹黎整我… 重成世界既!

Pak...... 再打!
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:04 PM 發表

食你個頭,飲你條命~~~害我俾人打

唔駛扮野,我知依兩樣都係你至愛先啱~~~ :onion14:
好好好  你比人打     
Felix ..... 點解佢地知青山係乜既?

入青山 係HK俚語黎喎!
I'm back again!

原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:06 PM 發表

成日幫亞妹黎整我… 重成世界既!

Pak...... 再打!
神經佬又打人,我都係避之即吉~~~走人:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #5312 felixng2007 的帖子

都話你係壞人嚟架啦~~我俾人打你仲咁開心~~:019:
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:16 PM 發表

神经佬。。。在哪里

Viento..... 靚女咪走啦!
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:16 PM 發表

我幫你打番佢!
我踢踢踢~

打者、愛也!
对不起 ...我来找人:onion14: ....因为有人在我们的那里离间我们 ...好像是太陽神啊...:024:

回復 #5314 woofy 的帖子

woofy~~你回來啦~~
我俾人蝦呀~~俾CRAZIE神經佬打
felixng 佢仲踩多我兩腳

回復 #5322 viento 的帖子

你地唔夠我哩 依家班馬
原帖由 viento 於 2008-2-3 02:20 PM 發表
佢地咁大膽响我地頭打你? :onion31:

原帖由 viento 於 2008-2-3 02:20 PM 發表
小天使