返回列表 回復 發帖
原帖由 geese 於 2008-2-2 06:51 AM 發表

YES ~~
家族分左錢比佢地都冇人知既!!
因為冇 pm 所以都唔覺派左錢!!

回復 #5144 woofy 的帖子

港剧是主流。。。我都有睇,but搞那个颁奖典礼有点多余咯
至于有几多华人,唔好意思,我没计过
喵喵喵
原帖由 geese 於 2008-2-2 06:52 AM 發表
洛仔比人小走左 ar ?
He told me he would be away for vacation for a few weeks.

今日呢度全日都落大雨!

回復 #5149 woofy 的帖子

咁开心!!!我最中意落雨!!!放假的时候
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-2-2 06:59 AM 發表
咁开心!!!我最中意落雨!!!放假的时候
馬來西亞係咪全年都熱架?

回復 #5151 woofy 的帖子

差不多啦。。。以前比较常落雨,而家少点。。。but一落雨好多人喊,因为好多地方水灾:onion14:
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-2-2 07:04 AM 發表
差不多啦。。。以前比较常落雨,而家少点。。。but一落雨好多人喊,因为好多地方水灾:onion14:
你想唔想落雪呀?

... Maya snow ....

Only on the hill
原帖由 woofy 於 2008-2-2 07:06 AM 發表

你想唔想落雪呀?
想想地啦。。。人造就有。。。:019:
喵喵喵
原帖由 woofy 於 2008-2-2 06:55 AM 發表

家族分左錢比佢地都冇人知既!!
因為冇 pm 所以都唔覺派左錢!!
心意者 ... 唔洗大聲周圍羊

原帖由 geese 於 2008-2-2 07:11 AM 發表

心意者 ... 唔洗大周圍羊
派 $8888 ?

888,888 la ~~ New year man
原帖由 geese 於 2008-2-2 07:17 AM 發表
888,888 la ~~ New year man
派完! :014:

woofy         對 整體 共發出 196444248 個 現金         2008-2-2 07:23 AM

I need to watch my shop @@ bye ~