返回列表 回復 發帖

回復 #3897 viento 的帖子

又係 林峰   唔講林峰得唔得
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:20 PM 發表

係呀! 大佬Ban (林峰) 係我偶像呀
仲乜呀, 羡慕定妒忌呀
我同 bourget 都鍾意林峰架!

原帖由 viento 於 2008-1-19 01:20 PM 發表

係呀! 大佬Ban (林峰) 係我偶像呀
仲乜呀, 羡慕定妒忌呀
係ar...因住林峰失爆你個腦ar...:014:

回復 #3902 woofy 的帖子

又係 林峰!!!!!!!!!!!
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 01:21 PM 發表
又係 林峰   唔講林峰得唔得
x2...

回復 #3905 洛仔 的帖子

又係 林峰!!!!!!!!!!
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:21 PM 發表

得我唱冇意思,
夠殭msn大家開咪對唱丫笨~~
:onion05: 又話走...又走去邊ar...
邊個甘大力拉左我入黎 。。。
迪士尼樂園歡迎你

回復 #3908 bourget 的帖子

唔好話林峰就得啦
原帖由 bourget 於 2008-1-19 01:24 PM 發表
邊個甘大力拉左我入黎 。。。
咪我囉 bourget!!!!

回復 #3910 woofy 的帖子

u two are les????? i see that pic above
到此一遊!:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 01:27 PM 發表
u two are les????? i see that pic above
你做咩又係度亂 UP 嗟 。。:024: :024:
迪士尼樂園歡迎你
我都係去玩 game 先﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-1-19 01:30 PM 發表
我都係去玩 game 先﹗﹗
  最衰係 grandma felix!