返回列表 回復 發帖

回復 #3881 viento 的帖子

依家就係 你出去之後 佢就唔一樣傢啦
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:12 PM 發表

咁你係唔係又要唱呀~~
你唱我又換~~
你咁中2唱k...留反俾你la...

回復 #3879 felixng2007 的帖子

嗯....照你咁講...
你就要提供大使天"佢扮好人","我先係好人" 依兩句証供的証據先得啦
因為我冇可能聽你片面之詞
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:15 PM 發表
嗯....照你咁講...
你就要提供大使天"佢扮好人","我先係好人" 依兩句証供的証據先得啦
因為我冇可能聽你片面之詞
睇電視睇到上晒腦................
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 01:12 PM 發表
woofy why cat in ur photo sitting on her own? and it is cold wor snowing
The cat has a scarf on so it's not cold!

原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:14 PM 發表

你咁中2唱k...留反俾你la...
咁多謝洛哥仔口下留情呀

回復 #3888 viento 的帖子

日久見人心 !!!!!!! 哈

回復 #3886 felixng2007 的帖子

係咁我就先離開一陣
俾d時間你收集証據~~
轉頭返嚟睇下"誰是好人,誰是壞人"啦
bye bye 先啦~~各位

回復 #3890 woofy 的帖子

so u wear scaf u don;t feel cold all the time??? where is cat cat's bf.gf?
viento 係 "最有前途見習律師"
洛仔 係 "最有前途活動搞手"

原帖由 viento 於 2008-1-19 01:17 PM 發表

咁多謝洛哥仔口下留情呀
夠殭msn開咪唱丫笨...
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:16 PM 發表

睇電視睇到上晒腦................
係呀! 大佬Ban (林峰) 係我偶像呀
仲乜呀, 羡慕定妒忌呀

回復 #3895 woofy 的帖子

我尼??????????
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:18 PM 發表
係咁我就先離開一陣
俾d時間你收集証據~~
轉頭返嚟睇下"誰是好人,誰是壞人"啦
bye bye 先啦~~各位
bye bye viento!

原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:19 PM 發表

夠殭msn開咪唱丫笨...
得我唱冇意思,
夠殭msn大家開咪對唱丫笨~~