返回列表 回復 發帖
仲未落塔
rrliew 發表於 2009-11-3 06:40 PM
冇咯已經落塔
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
其实是借的。。
johnw 發表於 2009-11-3 06:43 PM
你上當啦我出咗名,有借無還架
有錢給,我又來。。。。。。。。。。。。。
幸福ღ国度
唔好啦,阿大會鬧我~!
cocacola87 發表於 2009-11-3 06:43 PM
甘你同你啊大羅,分返20% 比我
你上當啦我出咗名,有借無還架
rrliew 發表於 2009-11-3 06:45 PM
钱财乃身外物!更何况是论坛币!
哇,咁快我就可以收20%傭金啦~!
cocacola87 發表於 2009-11-3 06:44 PM
老細話系要還架
冇咯已經落塔
真爱难求 發表於 2009-11-3 06:45 PM
老細話系要還架
點解啊
rrliew 發表於 2009-11-3 06:41 PM
你大洗咯
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
有錢給,我又來。。。。。。。。。。。。。
kitty@08 發表於 2009-11-3 06:46 PM
有啊
老細話系借架要還架
rrliew 發表於 2009-11-3 06:48 PM
咁你借20%俾我先啦,遲D還你~!
johnw 發表於 2009-11-3 06:47 PM
好瀟灑呀~我喜歡
幸福ღ国度
你大洗咯
真爱难求 發表於 2009-11-3 06:50 PM
今天呢個時間會見到你給~真愛
幸福ღ国度
我代表以下5位多謝你
真愛難求
cocacola87
dream1972
[url=space.php?uid=1010014]来金山顶[/url]
kitty@08

每人可以分到20萬
[url=space-username-kitty%4008.html]kitty@08[/url]4 秒前TVB 200000 元
積分轉出
[url=space-username-dream1972.html]dream1972[/url]2 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
[url=space-username-cocacola87.html]cocacola87[/url]2 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
[url=space-username-%E6%9D%A5%E9%87%91%E5%B1%B1%E9%A1%B6.html]来金山顶[/url]3 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
[url=space-username-%E7%9C%9F%E7%88%B1%E9%9A%BE%E6%B1%82.html]真爱难求[/url]3 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
58# rrliew

不用客气~
好一句钱财乃身外物!更何况是论坛币!
我聽日還你100萬加10%利息