返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,5.39.217.76; |/ \2 u, ?9 ^) M% K
e+諗起都覺得自己果時好傻呀!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u9 n: W. N; _" I
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表tvb now,tvbnow,bttvb& p$ V/ t- `- D
咁你幾時呀?
# ?8 |9 w7 L2 }- E/ s- H. j; b/ u我17
公仔箱論壇* C1 N! ^0 W. m2 x1 s
我13歲啊..
4 ^: I# C4 g$ X  N$ y, d, ~7 [6 _% d6 t9 y( M3 q
我今年先得個14歲..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W, w8 P2 g/ I, n& K$ b  L

6 O8 k. g, Z; ~7 L$ [4 O5.39.217.76初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表tvb now,tvbnow,bttvb; H/ Z6 D# m) r0 c
3個月大
% _# J% `8 J/ c; G0 u( ^" B咁勁嫁.佛兄..=D>
# c) K- w" ^$ Z+ t( n  l
! [; I7 @: ~0 ?7 z+ l' j! m, P三個月大又點初戀啦?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H% T" F0 Z4 V+ G, M

$ @! ^2 S  I. D5 I, f8 R5.39.217.76講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
$ P: l  b8 X# R1 o, ^2 X& R公仔箱論壇3個月大
( `' k9 }7 a4 u  B* Q9 R5.39.217.763個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..5.39.217.767 A( j5 m) X( ~; g
我既初戀情人就係我現在老公
& Z0 ^/ [6 j2 x0 K" g% r好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
4 \* b. p0 y8 Y6 X; Mtvb now,tvbnow,bttvb20歲..公仔箱論壇) l9 ~0 `5 B1 d8 u9 B" b# g: O
我既初戀情人就係我現在老公
+ J: M0 Y2 g3 n3 ~- e; L好幸福喔...大家都好愛對方....^^
公仔箱論壇% n- V3 K! d) M
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
5 [" h, Z0 q' `( K2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3個月大
; a7 n* g: ^) F  Q. U; D
/ b* I9 _4 t& ^tvb now,tvbnow,bttvb想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表公仔箱論壇. {* u' t8 z) B8 ?1 A! d$ _& R
未戀 XD
. u1 c) [/ S: V" `# L; y. y5 a7 P% Y公仔箱論壇X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表公仔箱論壇7 I& H; E6 B  ]: X- e: F

5 Q! H' L; n7 {公仔箱論壇我13歲啊..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K; m' f. ~6 _4 ~' G
5.39.217.76  E4 x- A) m$ }% F
我今年先得個14歲..
0 w( g5 ~* m4 ^5 ~% L+ G# D& w+ U
3 H& d4 I1 Q$ T* c& x+ X5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。初戀仲要得個1個月..唉.
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ d& M! I5 r' [- N2 O0 x
經已多過我.....5.39.217.768 J& }+ P2 s0 X& X0 f- C
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me