返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗: V2 [$ x* h- H+ v5 B; q

) ?3 d, d, D4 M5 `) f! |! [* o7 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 O. _. R! G% H$ Q* H6 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A- u6 P0 }! y  ^. P3 ~+ a5 B) B

$ U% B  @" S; e0 _' wtvb now,tvbnow,bttvb如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
- U; o+ x$ a5 N  ^' U" I5.39.217.76henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
* V6 j  U) [+ U+ y7 }. ?$ a公仔箱論壇公仔箱論壇" L* x( y/ u4 o2 u: @
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
: a2 N9 N9 V: e1 Q; W$ _( ~/ c5 @5.39.217.76k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
/ h; |; P9 z( S; t; s. ]5.39.217.76
- N4 Y) a- D2 x) R4 Y個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架tvb now,tvbnow,bttvb1 b. h* g0 q! X& Q
dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
公仔箱論壇# P4 k- V3 ?+ X- L% k

5 M1 k! ^% |" C2 d# p: v4 ytvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb: K% z  y( p" k& m7 F
& X0 I, ~, Y( Q3 w" h8 z/ B
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb7 Y7 K' k( Z& C- H, p
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

公仔箱論壇% B8 h  t2 l, |, `

" R8 G  u8 P8 I" I3 Y6 ptvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。& H1 I& q& P( M, I. t. I
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
! c( f" M% p5 s' n3 v9 y; l8 \
, d3 l' x) R5 H/ v9 @  e( u& `, d

) N  g5 Q% b; g- c% a& N. xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享1 o& t! u( b7 a: `
magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
& c+ x, M; t8 K

* H+ N( S  w( k  ^( R4 x5.39.217.76
" h7 G$ D! I7 g" b2 p
4 {( ?! _$ [; y: k% [- }$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!tvb now,tvbnow,bttvb2 \+ R* h, r8 N9 L
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
# k/ u9 }( r; y* [* F, x% Z! V
. t2 H* q1 `; s: S% Z5 v4 t+ q
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb3 f7 L& v; k3 ~/ z$ V' k
/ v- \& u' V/ K* _+ P7 b
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. F( q2 x3 m( M4 o. R2 Z
邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
6 t  l6 U5 N, e# d7 a4 Q5 o公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U, N/ p& z1 f! y+ [! y( L2 U
" \/ ?( I" d* I. @' g
5.39.217.76. }* b" B/ ?! I$ J8 A" }# q, x
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb