返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
! {: v" |  w6 o: b公仔箱論壇ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
8 W/ Q) X# X% v8 a( s( x- `
  m, J; S8 X- L" B4 J+ d
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
% c$ X- O$ k' p* @; r2 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
3 ?$ _2 i  q% d& ]- |

3 C' e- q; |0 t" L4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
3 {# M( B" M* H  i6 `% b; z5.39.217.76咸色一只猪扒系你既不幸 XD"tvb now,tvbnow,bttvb0 c$ ~3 i8 r7 f0 f
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?& [5 m, n& h! f: Y
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
, E7 j. J: P! ~" N( r, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。yupe...5 h9 K/ I+ {# c* B
zzzZ ... 仲读紧.....
( {8 @6 E# u, A6 ^8 ]8 b  _" L5.39.217.76yupe..., n" p, O2 }. ^' X3 U
zzzZ ... 仲读紧.....1 ^& O4 i2 J3 q, n' ~8 E% L
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?tvb now,tvbnow,bttvb# N7 h1 ~0 R' c# x7 N' H
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
$ W4 H* n' U/ h: R9 w$ V) }  u+ B5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 X: j: s! ?1 D
UTAR ~ kampar branch
* e# y, ~2 {6 _4 m本身系kL人  =]
好令女呀…
+ k4 k  C5 G3 V$ x( `3 O# k* H5.39.217.76哈哈!!
6 p( V' b# N" j5 b$ c  P
) ]6 s) H* [  K# L8 k( ]5.39.217.76UTAR ~ kampar branch
) k; D! o+ i$ ^# o6 V* g3 H本身系kL人  =]
6 s$ x$ _% C# o; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x" m4 p- P. W; y
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
* G# ?* ^) z5 R4 T/ b% X9 ~  P& C
系呀 =]
: t- Z: V+ ~3 B8 g8 A公仔箱論壇得kampar 有offer 我呢个 course....
% ~& k3 {# D% P7 S1 _! obanking and finance .... 公仔箱論壇% O. }' b4 A4 V; j* h# e
听日有测验.... zzZ ...
( A* p1 F* I1 D' E# Utvb now,tvbnow,bttvb系呀 =]
$ [0 `) n0 h3 e* n- {7 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得kampar 有offer 我呢个 course....
) d: ]1 A% ^0 M( l公仔箱論壇banking and finance ....
0 d8 v" v* h$ e$ t, w; Ytvb now,tvbnow,bttvb听日有测验.... zzZ ...公仔箱論壇& \7 X" F. g2 c/ Y0 {5 F" C/ m
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL公仔箱論壇+ k3 n. k7 {9 k+ Z
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe