返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
' l' I* |" l1 etvb now,tvbnow,bttvbckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
5.39.217.76% L8 L1 q1 J6 g* v/ ]7 e

' F$ w& k; K5 k6 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
! y0 }9 f' Z; W( {8 {" o1 \5.39.217.76咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
8 A, }7 S7 d# Mtvb now,tvbnow,bttvb
; {4 M0 T% B* p4 n) @' H: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??tvb now,tvbnow,bttvb2 |  t3 Z% z7 q4 |3 i# D
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"公仔箱論壇% D  S3 S/ A( i, S
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?5.39.217.76' X4 ]4 o0 @8 H$ v$ W/ i# d
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
: J4 x/ m$ M. K! `/ s3 C
yupe...
1 L0 Y& R  R* J$ a$ [3 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zzzZ ... 仲读紧.....
公仔箱論壇# B5 ~0 `. e9 U
yupe...5.39.217.766 F2 S/ F( m! k$ m( O
zzzZ ... 仲读紧.....公仔箱論壇' K$ m9 Y/ j4 M8 I0 T; u
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?5.39.217.765 l3 d$ B; Y' S" r  R. @+ }
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% A) d3 I9 e, P1 R2 l

/ j: G& M+ J1 w1 {/ w& ~tvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch + \2 B1 G# z# ?$ U' q; ~
本身系kL人  =]
好令女呀…
- N  ?! g5 q( C. \/ i哈哈!!
8 K: [. `0 P2 |0 T- r6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.768 U% j6 m& M. Y% w' \: K
UTAR ~ kampar branch
4 Y+ W6 k0 Z. [; u8 p: I8 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本身系kL人  =]公仔箱論壇9 e- O& U* o/ h
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
; H0 i" I2 H# M' @1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
8 g& [/ c+ X8 T# _$ P& `$ X: G公仔箱論壇系呀 =]
) z# a. P& @: f1 u8 L# i' _公仔箱論壇得kampar 有offer 我呢个 course....
: |9 s  G/ }; E+ \0 ^tvb now,tvbnow,bttvbbanking and finance .... tvb now,tvbnow,bttvb  f9 s, X7 T7 _- G% D5 i# m
听日有测验.... zzZ ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~: j: ?. i9 i$ s
系呀 =]公仔箱論壇' M, B- T7 e+ R1 N, O" g  ^" q
得kampar 有offer 我呢个 course....tvb now,tvbnow,bttvb* i, E1 P4 B! R2 W4 }
banking and finance ....
7 {% C) j8 d4 K# a0 C: w& }9 @听日有测验.... zzZ ...
" v- K# b+ L6 k/ P) w5.39.217.76howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KLTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" \0 c! U6 I" U! L
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe