返回列表 回復 發帖
我以为今日开始添,原来听日

忙左好多日派獎,做唔切個活動帖!!!
仲未整D 禮物包獎金內容,同加密檔案!!! ...
lhy92725 發表於 2021-12-24 09:38 AM
靚貓貓, 你一定入到, 我有時差.....差左d d !
我12月25日的願望是:身體健康! 希望賺多一些錢,買一部 Nikon Z9 相機, 快快實現! 美好的將來!

**我要選 3 號驚喜禮物包。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我12月26日的願望是: 祝會員們身體健康, 常常來吹水區吹水!

我要選1
0 號驚喜禮物包。

我12月27日的願望是: 祝大家身體健康快樂!
不要再停電, 否則會凍死人! 因為現在零下 9 度~

**我要選 15 號驚喜禮物包

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我12月28日的願望是: 祝大家身體健康和生活愉快!   

**我要選 15號驚喜禮物包。

剩餘號碼: 4、5、7、9、12、14

評分次數

• gracechanstuart

我12月29日的願望是:  天氣快快回暖,溫度返回零上!

我要選 14 號驚喜禮物包

剩餘號碼: 2, 3, 4, 7, 9, 13, 15

評分次數

• gracechanstuart

我12月30日的願望是: 希望寒流快快走, 溫暖天氣快快來!

**我要選 14 號驚喜禮物包。

剩餘號碼: 3、4、5、12
我12月31日的願望是: 寒流快快走,  回歸零上天氣就 very  good 啦!
我要選 15 號驚喜禮物包

剩餘號碼: 2、5、9、5、11、13、14
我12月31日的願望是:
希望我的病趕快完全康復和家人永遠身體健康. 平安快樂.
我要選 1號驚喜禮物包。
li60830 發表於 2021-12-31 12:37 AM
li60830, 你怎麼啦...?不管怎樣, 祝你身體健康, 生活愉快!
我12月31日的願望是: 架車冇裝上雪軚的人不要出車.祝大家平平安安, 快快樂樂!

我要選 14 號驚喜禮物包。
mnb1123 發表於 2021-12-31 09:56 AM
我度只是冇裝上雪軚的車不可以上雪山! 市區暫時可以用 M+S (Mud + Snow)我度今日落左一尺雪, 我架 SUV 用 M+S 還可以.
我1月1日的願望是: 希望不要再下雪了, 不要零下了~

我要選 2 號驚喜禮物包。

剩餘號碼:
3、4、5、11、13、14、
【有傾有講吹水區】聖誕新年許願抽獎送大禮活動已經圓滿結束! 感謝 Grace 姐百忙中抽空為大家舉行活動! 令這個 "大家庭" 增添不少色彩和歡樂! 謝謝 Grace 姐!

祝大家新年快樂; 身體健康!

謝謝贊助人 高級版主: Dereklam

評分次數

• dereklam

manyiu姐晚上好,SUV如果唔裝雪軚慢慢揸都OK,有D人揸普通房車冇装雪轪楂上路出意外塞住成条高速公路
mnb1123 發表於 2022-1-2 02:32 PM
明白! 冬天行雪地真係好麻煩, 我了解你的苦況! 我曾經下雪時, 大塞車... 係市區開 1.5 小時才到屋企(半小時路程) ! 非常時期; 保重! 保重!
最慘係高速公路大塞車!!!
gracechanstuart 發表於 2022-1-3 10:29 AM
我試過係高速公路大塞車. 原因係我對上大約第 4架車突然急停, 我前面車包括我都停得到無撞...但係我架車尾被架 Mercedes-Benz SUV 撞左! 個 lady 落車鬧我點解急停車~証明佢淨係昅住佢前面架車, 並無留心遠一些環境. 我前面d 司機都話佢知個問題係佢度! 當然 佢 100% 錯哂, 害我攪一大餐麻煩野! 我都算好釆, 什么事也沒有 ! thanks GOD!
好彩人冇事! 高速公路意外可大可小,我同老公揸車都係睇前後左右,安全第一!!!
gracechanstuart 發表於 2022-1-5 10:04 AM
安全第一最重要!! 4 second rule 都唔足夠, 需要 6 second rule! 我後面個 lady 肯定 "跟尾"太貼....因為佢都唔知道前面發生乜野事, 死追實我, 人無事真好 "運"!