返回列表 回復 發帖
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表
0 ~$ \  p" W6 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你好牙...我都係hk人黎架...
, u* S: p! N* C- D: \9 {) {* }5.39.217.76你唔洗理toyo88架..佢...傻架
$ r! ]8 G" U/ h6 s. {你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...
9 V8 h( e! |+ J8 Z2 R% TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但都支持你po既靚靚自貼...
) @' D) ?8 `. L0 G) mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B5 x! a$ w) ]5 s* \
...
8 ?5 @, {4 @2 F/ ~" eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx u
你想kiss
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb3 d4 U# N1 d" s( z) U8 G, d/ p
你想kiss
5.39.217.765 F' P+ f. x* i! S" {
冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
, O% W) ~( ~9 Q
) x! t7 z* D) u, d# Otvb now,tvbnow,bttvb 5.39.217.764 {6 i( H& Q$ X" ]$ A  p
她已经和我订婚了...
+ t' M! D1 P  a% i礼都收了...
3 ~+ A/ Z# \/ S/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聘礼也收了.... 4 r. }" ]4 U5 E6 C1 Y5 K
你自作多情吧....
5.39.217.76' G2 X- y. ]+ k1 ?1 v
哈..你ga?haha
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
+ H+ ^. [" G# c; x" ?4 z$ m1 P完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
公仔箱論壇# o$ s8 N. F8 f" i. n) f
对唔住
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表
, L/ s6 x7 l+ D% f. j- ~4 B; ]
8 T% c! @& ~$ I4 P# M对唔住
0 `1 Q* V# B5 I7 Y5 _! A+ F公仔箱論壇哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
1 U! ]5 |5 W& `5.39.217.76傻傻的你們..呵
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:42 PM 發表 5.39.217.763 i7 O6 m9 G! i

/ k& n- y3 Y$ ^4 r! _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
$ B3 I9 {6 y: A公仔箱論壇傻傻的你們..呵
有代溝
born to die
沟女变代沟.................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表 5.39.217.760 u9 K9 o) K" x' W- i: W; N2 p
有代溝
tvb now,tvbnow,bttvb/ v4 E2 X. {! j: ^
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK' s! b, T# _4 y% q' b4 `
你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 08:51 PM 發表
: ~! w4 p2 _" m" f$ L* u公仔箱論壇$ ]9 W& U; ]2 t: J
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOKTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ?4 I3 M  I' {
你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~POOHPOOH_NAT@YAHOO.COM.HK
add左啦。。。好似等緊你
born to die
路人甲.........行过.........................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表
" T6 ~4 C! Y' O6 K/ G' p0 L5 N( xadd左啦。。。好似等緊你
) e' x+ ?) D* C! [! U* k0 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我ADD左你啦
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表 ; r0 m/ y7 ?7 h& D5 r
路人甲.........行过.........................
溝女唔成功呀....唔好傷心啦
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:54 PM 發表 $ ?; b7 o4 T# h) _  \  }
5.39.217.76) r$ |: l$ y4 V  l# p# s9 w
哈哈.唔好溝女啦.