返回列表 回復 發帖
你地真係a..
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 % O4 b* w& G- H
溝女就溝女啦...假正經
* ]( [+ b3 J) o7 B1 H你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表
! r$ x' s: c  C+ }) mtvb now,tvbnow,bttvb
5 I/ o2 [4 t& x5 k7 m人家溝女....你不抵得啊....# D% _4 v; f1 A* C8 a+ u
你有我嘛....
$ p. P( `2 T' y1 I/ m$ W3 M' Q" G( Q公仔箱論壇他暗恋我~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表 5.39.217.76- a$ w# u; P4 C  w: k$ D9 p

% V) n2 S8 p' RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。他暗恋我~
暗條命...叫鴨搵你
born to die
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 09:02 PM 發表 5.39.217.763 m" Z# K' }4 B6 W6 ~& t; v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 _! |) ~9 d3 Q4 P& i2 h( D
他暗恋我~
5.39.217.76# Z4 _: k, T$ l

- L% k5 y; H, Y7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。她已经和我订婚了...
1 c6 l8 c$ M% G1 y0 y9 [5.39.217.76礼都收了...
# n3 {+ [& Q9 N聘礼也收了.... 5.39.217.76% B$ n3 X6 b' R, O! |
你自作多情吧....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表 公仔箱論壇& n% D$ O- K$ v$ F* a- J( a3 j  _. O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 }9 ?" ~6 x7 U. U0 W

" k6 _6 \! F& @1 \6 p' ^5.39.217.76她已经和我订婚了...
: l0 i& G2 t' C- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。礼都收了... 公仔箱論壇, }. U# S) L  t9 j: x2 e
聘礼也收了....
. ]$ c  }7 W6 T9 O2 B: [( p1 F& |你自作多情吧....
我冇講過
born to die
你好牙...我都係hk人黎架...
9 I( L) l  C, K. `1 |& y, `; K你唔洗理toyo88架..佢...傻架 公仔箱論壇, @$ b# N8 p; y/ O
你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...公仔箱論壇% v/ i) K: j: ?. h2 B
但都支持你po既靚靚自貼...tvb now,tvbnow,bttvb# ~7 V" z8 V4 U- I8 i+ j( Z" E% V
新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...
# o% X9 E* {7 P/ F
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
wow............
4 Q+ v0 D( w1 j" T又有新照片~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e* a, y9 p9 n' H. E
靓......靓.....靓.....靓.....靓.....啊.................

回應 toyo88 第 18 篇文章

原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 10:14 PM 發表
( I2 r% r# k. V3 \& ]2 L公仔箱論壇暗條命...叫鴨搵你
+ E8 w$ J8 C  u" l$ U! D
0 D: W& ~. w# \5 j+ G5 l5.39.217.7688..唔洗青yuyume唔愛你wo..
( @6 T7 J# }# W7 [0 ~佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
: q0 C0 \9 {" h3 |7 ]tvb now,tvbnow,bttvb都好丫..岩曬你...
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
...幾清秀...多謝妳的自拍分享!!
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 11:04 PM 發表 ! U: T, [# l$ k/ [4 N$ ]/ V, X) j
我冇講過
2 U' V2 N, k; V7 i; @" r6 c: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打完斋不要和尚啊....
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:14 PM 發表 $ U2 {/ j8 z/ l5 |, t: \1 B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, @9 O' k0 u, V$ y3 r9 t, j

: Z* n/ k1 |; D9 K6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。88..唔洗青yuyume唔愛你wo..$ K3 O; W. A0 h0 N( I
佢需要你(叫鴨)...就會搵你...
5 L" o& K# G1 `) g+ y, T# `2 p5.39.217.76都好丫..岩曬你...
你又知岩曬我
born to die
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-5 12:12 AM 發表 公仔箱論壇' Z, C- A' t5 i0 D- K3 A

1 A  o( d2 Q+ |# {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打完斋不要和尚啊....
我幾時有
born to die
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
原帖由 kokjong 於 2009-1-5 02:00 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ x$ ^( Z$ J( w' O, q  n% D: T, U
哦。。依度原來知道咁多野。。。。
你又黎灌水呀
born to die