返回列表 回復 發帖

回應 YUYUME 第 15 篇文章

唔係呱...第2張仲睇到???
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:00 PM 發表
唔係呱...第2張仲睇到???
睇到隻腳
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
born to die
原帖由 YUYUME 於 4/1/2009 16:03 發表
睇到隻腳544832
.....太強了.......

其實jj girl唔好食架~~~食咗会架.....
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:40 PM 發表

544915.....太強了.......

其實jj girl唔好食架~~~食咗会架.....544916
我不嬲都好型....狗好好味嫁
born to die
原帖由 YUYUME 於 4/1/2009 16:44 發表
544918我不嬲都好型....狗好好味嫁
成身泥~~~你仲有胃口嗎??

原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:49 PM 發表

成身泥~~~你仲有胃口嗎??

照食啦
born to die
原帖由 YUYUME 於 4/1/2009 16:52 發表
照食啦
你試睇埋呢兩張佢啲野重有冇胃口~~~

原帖由 wongjj 於 2009-1-4 03:48 PM 發表

jj girl 躲埋了..........你睇佢唔到.....睇佢唔到~~~

JJ 你的狗狗搞神秘呀!
幸福ღ国度
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:55 PM 發表

你試睇埋呢兩張佢啲野重有冇胃口~~~

哇...如果我隻狗咁樣...實比我拉入廁所打
born to die

回應 wongjj 第 22 篇文章

為免令大家不安......張pics set 高jo......only for yuyume

回應 YUYUME 第 24 篇文章

佢發脾氣ar......
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 04:58 PM 發表
佢發脾氣ar......
做咩事
born to die
原帖由 kitty@08 於 4/1/2009 16:56 發表

JJ 你的狗狗搞神秘呀!
佢訓覺時怕人哋吵佢.....咪成曰扮唔係度lor....叫都唔采ga.....除非你話 " 食野" or "去街街"至有反應.....

回應 YUYUME 第 27 篇文章

不外乎係d 人出晒街 or 冇人同佢玩.....
原帖由 wongjj 於 2009-1-4 05:02 PM 發表
不外乎係d 人出晒街 or 冇人同佢玩.....
我隻狗成日自己係屋企都好乖...唔似JJ GIRL
born to die