返回列表 回復 發帖

NBA遊戲區聊天室

對呢區有咩問題or遊戲/Sport Game心水

又或者係吹水

都歡迎係度提出

此帖只係臨時

希望將來能引入一至兩位好版主

令NBA天地同遊戲區更有規模,發揚光大

評分次數

• JackyNelson

✔ ✘吊詭..

回應 blueocean 第 2 篇文章

歡迎你喔
有空開多d game 俾我地玩
✔ ✘吊詭..

回應 blueocean 第 4 篇文章

加油呀
我唔係早起身..係仲未訓
✔ ✘吊詭..
原帖由 kingworld 於 2008-12-8 04:19 AM 發表
幾時開左個新場
你又做咩咁夜
係WOR你好似幾熟NBA個WOR..賭方面
✔ ✘吊詭..
原帖由 kingworld 於 2008-12-8 04:30 AM 發表
走去玩寵物玩到E+嘛NBA賭方面又真系機熟既因為賭親邊隊都輸
寵物...我頭先禁左3分鐘已經冇心機禁,仲晒左我張5倍經驗card
✔ ✘吊詭..
做咩我個全明星賽 遊戲冇人玩架?
係咪我太早開?
定根本冇人明我講咩?
✔ ✘吊詭..
原帖由 JackyNelson 於 2008-12-8 12:26 PM 發表

YES< I feeling the pain,

We have to 派彩 to winner 1 by 1,   or can we 派彩 to all winners at once (as 1 transit )

So I am thinking not to open the fifth week game

...
我都想...
所以加精華慰勞你地lor
✔ ✘吊詭..
原帖由 stupidlcly2 於 2008-12-8 09:22 PM 發表
halo~嘉~,可以置頂D仲玩緊嘅遊戲没?

因为可能是新区所以没人参加。
e+咁會唔會好d?
定之前好d?

各位點睇?
收集意見中
✔ ✘吊詭..
原帖由 JackyNelson 於 2008-12-9 04:50 AM 發表
BTW, Kai is very good on this..

maybe you followed his bets, then you will fine..

but make sure you followed all his bets, otherwise, don't blame me

用戶名次用戶名稱贏出場數落敗場數得勝 ...
千其唔好
我呢排輸到...
✔ ✘吊詭..
幾頁都系英文..走先
有事pm我
✔ ✘吊詭..
各位有事可pm我
玩得開心d
閃人
✔ ✘吊詭..
有勞tshek兄
想问要四條問題全部答中先有獎金嗎?
還有需要我幫忙提供獎金嗎?

另外我set該post 權限5
希望你吾介意^^
✔ ✘吊詭..
NBA遊戲區聊天室
NBA遊戲室聊天區

NBA遊戲室
NBA遊戲區

邊個好聽d
✔ ✘吊詭..
what is bs
✔ ✘吊詭..