返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:02 PM 發表

甘我要收买其他的参赛者咯。。。

不过没可能的啦,

边个可以甘劲----3冠王哦
哈哈。。。应该收买唔到,
因为我就係其中之一,
但我都知道要获得三個冠军係冇乜可能,
可能我会同其他版主倾下颁個"特别奖"俾获得-->三大联赛获得头三位嘅会员,
暂时我见到你同Leanming兄都好有机会!
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:15 PM 發表

联赛才刚刚开始,

还有大把时间。。。

个个都有机会的
我觉得英超已经好难追喇。。。
最终冠军可能都係依家嘅头十名会员获得。
因为我发觉有好多人都冇乜时间更换球员!
原帖由 chu553358 於 2008-11-17 11:31 PM 發表

我都俾晒所有錢出呢 devin兄 加油呀
哈哈。。。我嘅身家唔算得係乜。。。
chu兄 份身家 嘅足够 devin兄 娶几個老婆。。
原帖由 peng112233 於 2008-11-18 01:38 PM 發表
italian football very hard. dunknow why some player  which are not injured also din go in for matches. very hard to know who will go in. even ricardo quresme also din go in.    have  ...
遘得啱 D教练真係好难抓摸佢哋嘅心态。
只要确定D球员冇受伤,
分分钟都有机会机会落场!
(就算落场 都好难担保有表现)
原帖由 devin 於 2008-11-20 09:03 PM 發表

哇。。。

个个都想给我整幅身家??

可惜我没信心3冠王,

恐怕辜负你们的美意咯。。。
哈哈。。有信心就一定得。
祝你好运先。。。。。
另外 意甲大战 - Internazionale  vs  Juventus
有乜高见??
原帖由 wlt1110 於 2008-11-24 09:25 PM 發表
这一期大家的成绩好像不是那么高分,平均不超过50
我都净得 59.50, 仲有两位球员被扣分!
原帖由 feimiao0 於 2008-11-25 08:44 PM 發表
week13 成績出爐啦,請大家check一check分數有無錯誤
唔该嗮 Fei兄!
冇问题。。。。
报告下。。。呢期有61分。
仲有三位球员俾扣分。。。
原帖由 devin 於 2008-12-1 06:49 PM 發表

好劲哦。。

我只有40 分
但都好难追上你啦。。
原帖由 devin 於 2008-12-4 09:33 PM 發表

放心啦。。。

我只有2。5分的优势,

很快的,

下场就可以追上我咯
FANTASY 意甲 WEEK14 嘅得分好似有所出入,
估计应该都係 YAHOO 果边 有作出更改。。。
依家我哋嘅相差可能唔只2.5分。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-12-4 10:02 PM 發表
我將會在明日重新計算分數,請大家見諒
哈哈。。。唔关你事,
係 YAHOO 果边 搞搞暂,
搞到你要做两次工,
辛苦嗮你先啱。。。。
之前英超我都曾经中招!

回應 wlt1110 第 160 篇文章

恭喜嗮 WLT兄,
你买啱咗 Cassano。
原帖由 wlt1110 於 2008-12-7 01:50 PM 發表

多谢jackson,我哪里有买cassano啊?
哈哈。。唔好意思!
搞错咗 仲以为你有买Cassano添!
原帖由 chu553358 於 2008-12-7 12:57 PM 發表

jackson兄 意甲好似係我地[夢幻足球]既天地
如果steve兄有參加 可能頭5名都係我地
如果英超都係咁 组合赛事已经失去"竞争力"!
冇嗮睇头 。。
所以暂时英超我唔想咁"高调"。。嘻嘻!
原帖由 wlt1110 於 2008-12-8 01:56 PM 發表

我都想可以买到他。。。。
这一期我就大师水准咯
我都係得果40几分。。。
Ronaldinho受伤冇落场!