返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2009-1-24 06:19 PM 發表
week19成績出爐啦

因為接近新年我工作很忙,遲了更新成績,希望各位見諒

在此恭祝大家新年行大運!!!
非常多谢 feimiao兄!
我都祝贺你 新年快乐 身体健康!
排名不断下跌 。。。我要努力。。。
原帖由 chu553358 於 2009-2-3 09:20 PM 發表
week21 成績都出了
我得17分 想尽快忘记呢期嘅成绩,

但同时 我都要必要检讨下点解获得咁底分,

经过检讨我发觉问题如下:

1. 其实我嗮咗好多冇谓钱买后卫。(之前仲以为INTER有CLEAN SHEET)结果买 CORDOBA!
2. 嗮钱买冇落场的前锋。。。DAVID TRAZEGUEATE 睇嚟真係冇机会踢 JUVENTUS 正选 ANYMORE。。。
3. 几位中场球员 半场被换出场。。咁得分就自然低啦。。。
4. 至于其他 被扣分的球员。。。只可以怪自己 唔好彩。
原帖由 joshlier 於 2009-2-6 04:47 PM 發表
im still standing in low place T.T..

have to catch up!!! but no money to buy expensive player
如果同西甲比较 意甲球员都唔算太贵!
但就好难决定边位有落场。。。。
因为所得的资料非常有限。
原帖由 feimiao0 於 2009-2-7 06:29 PM 發表
week22成績已更新,麻煩大家check check
恭喜嗮 飞兄。。。
暂时仲係你领先,
我要加油追上你啊!
WEEK23意甲FANTASY破天框 第一次出现三冠军,
jim5655,可爱。。。仲有小第!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-12 01:58 PM 發表

恭喜贺喜
记得换人啊。。。英超休战,
但意甲仲一样蜂火连天。。。
呢個星期有一场我必定会睇!
米兰兄弟同城大战!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-14 10:13 AM 發表

支持国际因为他们状态好过ac,但是我支持beckham而已
你好似係 AC米兰版主 喔??
原帖由 feimiao0 於 2009-2-15 01:23 AM 發表
week23成績出爐啦,但可惜3冠軍并未能夠出現,多得yahoo成日更改成績
YAHOO.....Make me happy for one week...
原帖由 wlt1110 於 2009-2-18 10:47 AM 發表
幸苦feimao了
呢個星期好参赛者都 唔超过50分。
水准提高 或我哋下降??
原帖由 wlt1110 於 2009-2-19 11:11 AM 發表

应该是我们的水准下降。。哈哈
希望不会得罪其他玩家!
哈哈。。。。遘得出就唔怕得罪人啦。。。
但呢期我 TARGET 要超过 60分!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-23 03:17 PM 發表

你获得前三甲
呢個星期暂时得。。。Latest points: 16.50
睇嚟好快退出争冠行列。。。
原帖由 feimiao0 於 2009-2-28 06:37 PM 發表
week25成績更新了,請大家check一check
辛苦嗮 Feimiao兄喇。。。
呢期有机会赢 FEIMIAO兄 三分。。。。
仲有成50几分距离!
原帖由 wlt1110 於 2009-3-18 06:15 PM 發表
最近我在意甲的分数大概40-50分!!
我得37分。。。
就嚟连第二名都冇迈。。