返回列表 回復 發帖
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 02:40 AM 發表
倾紧乜野啊.....你地炒鸡肠啊..........
无啊..乱UP..J
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:41 AM 發表

錫死你lo~~~
不好锡我啊....
原帖由 chuu 於 2008-11-9 02:41 AM 發表

i didnt bet tomoro de.... i bet two more day de......
that's Y can win money...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:42 AM 發表

住持功力深厚啊!
我PM他啊...
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 02:42 AM 發表
我来啦
你又去落注啊
其实少林的住持@主持
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:44 AM 發表

我扎好營啦!
我惊lum咗
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 02:44 AM 發表
边个赢钱
我点知道啊
原帖由 chuu 於 2008-11-9 02:45 AM 發表

i hope it tooo........
i'm waiting
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 02:45 AM 發表
你又知
chuu讲见到你在那里...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:45 AM 發表

多個人幫手!
chuu 要睡觉wor...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:47 AM 發表

唔通你想我踢死你???
踢死我仲好过
原帖由 chuu 於 2008-11-9 02:48 AM 發表

haha...... hope win the biggest......
u go to guess...

http://www3.tvbnow.com/thread-507595-1-1.html
少林—英超半程排名估估下

玩法简单:只需猜对全中20排名位置即可赢取奖金。
(答案将会由第19场英超球赛完为准_26 DEC 2008)  

遊戲作答格式:

1.X
2.X
3.X                                                           
4.X
5.X
6.X
7.X
8.X
9.X
10.X
11.X
12.X
13.X
14.X
15.X
16.X
17.X
18.X
19.X
20.X

x必需用(英文字母)作答

遊戲時限:

截止時間 : 2008年12月2日 23 : 59 P.M(HK TIME)

原帖由 西门兄 於 2008-11-9 02:49 AM 發表

waiting 4 who?...........$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 02:49 AM 發表

仲以為千里傳音tim!
是就好啦...