返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-11-23 11:59 AM 發表

哈哈。。。。看来自尊红魔有望超越你们了
仲有我係到呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 woodstock1221 於 2008-11-23 09:13 PM 發表

我都是除了robinson加起只有79.5分
你地都已經好好了
希望robinson今晚Given上身
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
加油呀 各位
下一期等我地威啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 steve86 於 2008-12-7 11:52 AM 發表

我又有两位球员某出场。。。
唔是好高分。。。
不过总算过咗低迷期。。。

我嘅状态就好似利记。。。
嘻嘻。。。踏进新嘅12月。。。加油!!! ...
你既低潮過左呢我呢邊 我今期得42.5分
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 devin 於 2008-12-5 09:26 PM 發表

看来除左 chu兄做教练如鱼得水之外,

我们呢的队长都损手烂脚
devin兄 你下次唔好贊我呀
搞到我沾沾自喜  結果就.............
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-9 01:29 PM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:16

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔   
WEEK 16各人得分X倍数真正得分教练名字devin72.001.50108.00队长名字woodstock122165.501.0065.50會员名字chu55335842.502.0085.00 ...
我咁既分數都有冠軍攞
jackson兄既第6感果然有d料到 公喜各位隊友
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
恭喜晒各位隊友
我唔出聲了 因為通常我一出聲 我地既組合就會..................

不過已經收到各位對呢個半程冠軍既願望
所以我答應大家 如果真係獲得冠軍
我每人給予88888888tvb$
大家+油呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
辛苦晒各位隊友了
其實能夠奪得亞軍已經算唔錯
最起碼都攞到呢個 (真係越睇越靚 )
大家繼續努力 向全程冠軍出發
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
各位唔好意思
因為我今期係最後時段先換人
所以我無時間去睇資料
所以今期............ 無眼睇
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
由於連續2期無咩表現
所以今次我決定大清洗
一口氣換走8位球員
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 devin 於 2009-1-23 02:01 PM 發表

如果真是依家买Van Persie 甘他真是太有米咯。。。

Van Persie 整20蚊喔。。。
係呢3個月以來
阿仙奴無一個人入到我既大軍中
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-30 11:57 PM 發表

Exactly! My Given caused the same price!
Therefore, either he going to play this weekend or not i also not bother..
But hope he could transfer to MC one day.
Then my ONE DOLLAR will really worth! ...
如果轉會呢我廠呢
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主