返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 12:16 AM 發表

哈格好似已经俾费Sir转行到RWB!
但你係曼迷应该仲清楚过小第。
哈格已经成为曼联的全能球员,由前中后都可以胜任。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 09:53 AM 發表

同之前阿仙奴嘅Flamini都几似,
但依家已经穿上米兰战衣。。
哈哈,看来你还是对flamini念念不舍。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-6 02:37 PM 發表

但係FANTASY FOOTBALL我就好少买呢类型防守行球员!
因为佢哋同常都制造太多犯规,而且仲攞黄卡。。。
之前以为今年嘅计分方法会改变,
但点知都係一样,
就比個例,大家睇下Micheal Essien同Maschelano嘅身价(FANTASY游戏),
同 ...
我也觉得,所以我还是倾向攻击球员。不过我相信随着游戏越来越刺激,身价也是水涨船高
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 10:18 PM 發表

原因好简单!
因为当球员表现好--->身价可以升8-10分!
但当冇表现--->身价净係跌2-5分!
所以我都相信长久落去D身价只会越来越贵。。。
...
贵野没有好用的,所以还是买那些便宜而且厉害的。。。哈啊
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-8 09:57 PM 發表

但暂时我都係注重"名牌货"!
希望投资正确。。。
哈哈,名牌货很贵的啊,不过有时投资在便宜货,会有意想不到的惊喜
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-10 03:07 PM 發表

我觉得依家"名牌货"嘅价值仲唔係好贵,
所以仲买得过。。。。
而到咗强队发力果暂,
有收到货嘅人就。。。。
因个人而异的。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 08:54 PM 發表

超级曼联王呢個星期有冇信心击败利记呢??
如果有估计边位会入波呢??
俾D意见等我哋可以购买曼联球员啦。。。
买rooney,他已经打破国家队10个月进球荒,所以相信一定能“进球滚滚来”哈哈
另外一件事是賓帅入住利物浦主场不曾击败过曼联,所以曼联绝对坐和望赢。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-11 10:01 PM 發表

哈哈!我之前有打算买Berbetov(因为身价仲几平)
作为曼联嘅主力前锋,
13蚊真係底到烂。。。

但Again,又係名牌货。。。所以都係要考虑下! ...
哈哈,有时别一味名牌或的,咸鱼白菜也好好味
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-12 07:51 PM 發表

咁我相信WLT兄必定买咗呢位神兵!
分分钟仲有ROONEY添!
哈哈,我没有买berbatov,买了rooney,这小伙子是有大赛命的。
上一季是tevez当救世主,这一季轮到rooney发威了
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 09:32 AM 發表

同常大战,我净係担心前锋嘅Shoot On Target好少!
你买利物浦的龙门,我买rooney,看看谁厉害咯
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-13 01:03 PM 發表

哈哈。。。对垒曼联应该冇人敢买对手嘅"守门员",
除非唔睇果场比赛啦。。。。
如果唔係。。。。赢咗都唔够钱买"惊风散"!
哈哈。可能守门员有非常好的表现,博那多一点分数嘛
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:44 PM 發表
昨天发现左FIFA09试玩版,

有兴趣可以down来玩。。。

http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

只可以选6队:

1. Marseille

2. Schalke

3. Real Madrid

4. Chelsea

5.  ...
多谢分享
老翻要等到10月才出。唉
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 10:21 AM 發表
devin兄,你嘅TERY扣5分,
因为阻拦MC前锋Jo前进,
而俾罚出场。。。。
(根据理由係"最后"一位后卫)
但当其是Cavalho已经Cover佢!
哈哈,想不到terry和曼联的vidic都是红卡出场,terry不知是否学了vidic的档人技巧,,哈哈
下一场车仔主场对曼联,好戏上演咯
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 04:36 PM 發表

呢期好多参赛者俾Given害。。。。
仲要扣分。。。

我比赛一开始就买ADEBAYOR直到WEEK4,
WEEK5一买咗佢就入三球,
你话我係唔係"非常"好运呢??

因为前一场见都阿仙奴都係由Persie来主踢Penalty&Free Kick,
所以WEEK5 ...
我也是受害者啊,given。。。。和vidic都扣分,两人扣了正10分,顶!
不过每当newcastle群龙无首时,必输球的,就像上一季被曼联大炒。
所以这个游戏是很靠眼光和需要很多的运气。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-15 01:13 PM 發表

YAKUBU都唔係好高分,
得個10分左右,
但我Surprise教练放Tim Cahill落场,
因为之前仲以为佢受伤,
估计Tim Cahill必定超过10分以上。
下一轮买cahil