返回列表 回復 發帖

***恭喜jackson兄榮升分區版主***

:014: 恭喜我們阿仙奴俱樂部:014:
:onion14: 老大jackson兄榮升分區版主:onion14:

我也來恭喜jackson兄榮升分區版主啊!!!
恭喜呀。。。真是实至名归呀:014: :014:
哈哈!多谢嗮wood兄,
其实阿仙奴真正嘅"老大"肩"创办人"係高版-chu兄,
俱乐部係属于大家嘅,
以后就靠嗮大家啦。。。
来季阿仙奴希望可以攞返一两個冠军来慰劳下球迷啦,
其实我最希望嘅係阿仙奴可以赢取荣誉。。。其他都係其次。
我 也 进 来 说 声 恭 喜 先 在 去 潜 水 ! :014: :014:
恭 祝 jackson兄 越 升 越 高 啊 !
还 有 还 有 记 得 分 多 一 点 钱 给 我 们 啊 ! :019:
多谢嗮华仔+Honbi兄,
我相信你哋对自己球会嘅忠实度绝不在我下,
而且你哋都係我心目中真正识得睇波嘅超级球迷,
以后嘅岁月希望大家可以一齐分享所以足球嘅"喜怒哀乐"!
原帖由 ljw1982 於 2008-7-2 12:33 AM 發表
我 也 进 来 说 声 恭 喜 先 在 去 潜 水 ! :014: :014:
还 有 还 有 记 得 分 多 一 点 钱 给 我 们 啊 ! :019:
杰少唔好潜咁耐,
曼联冇咗你会被阿仙奴追上咔!
多谢嗮你嘅祝贺。:onion14:
我也來恭喜jackson兄榮升分區版主啊!恭喜、恭喜,
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-2 12:36 AM 發表

杰少唔好潜咁耐,
曼联冇咗你会被阿仙奴追上咔!
多谢嗮你嘅祝贺。:onion14:
哈 哈 哈 ! 曼 联 还 有 很 多 球 迷 啊 !
希 望 他 们 能 帮 我 不 要 被 阿 记 追 上 的 !
原帖由 ljw1982 於 2008-7-2 12:46 AM 發表

哈 哈 哈 ! 曼 联 还 有 很 多 球 迷 啊 !
希 望 他 们 能 帮 我 不 要 被 阿 记 追 上 的 !
你係C罗,咁重要嘅人物点可以缺阵呢?。。。
阿仙奴呢次有机会追上喇。
原帖由 mccs1981 於 2008-7-2 12:41 AM 發表
我也來恭喜jackson兄榮升分區版主啊!恭喜、恭喜,
多谢嗮mccs1981兄。
原帖由 ljw1982 於 2008-7-2 12:33 AM 發表
死肥仔杰 呀,潜水都没通知一声
记得带氧气桶呀 。。。不要潜到。 。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-2 01:00 AM 發表

你係C罗,咁重要嘅人物点可以缺阵呢?。。。
阿仙奴呢次有机会追上喇。
哈 哈 哈 ! 那 我 可 以 讲 还 有 Giggs, Scholes, Rooney, Tevez 啊 !
原帖由 canz85 於 2008-7-2 01:05 AM 發表

死肥仔杰 呀,潜水都没通知一声
记得带氧气桶呀 。。。不要潜到。 。。
如 果 我 那 个 了 也 会 带 你 一 起 去 的 !
那 你 要 不 要 一 起 潜 啊 !
原帖由 ljw1982 於 2008-7-2 01:06 AM 發表

哈 哈 哈 ! 那 我 可 以 讲 还 有 Giggs, Scholes, Rooney, Tevez 啊 !
曼联嘅阵容的确令人羡慕,
但我支持阿仙奴嘅原因仲有一個就係永远相信:"小刀锯大树'!