返回列表 回復 發帖
蓮花巨星,澤心星孖寶
11/9

你同我定
齊齊健康
贏盡
騏名燈
凱倫之寶
第一場我無心水跟你買~
另外齊齊健康我都要
你同我定 有態但力度未十足,直路驚最後兩步,位置馬。
齊齊健康 評分新低,轉倉靚
贏盡 泥地必好,贏得
騏名燈 沙田根本都得,只是屢排大外檔,今次對手唔強,QT一定要拖。
凱倫之寶 馬有態,單薄馬利季初,用萊哥有心想去。

今日萊哥應開齋,以齊齊健康,贏盡最好,你同我定,凱倫之寶位置機會,騏名燈有馬膽不妨加一注。
第一場我無心水跟你買~
另外齊齊健康我都要
南極帝王 發表於 2016-9-10 02:17 AM
我會阿鄭QP,你同我定五雷火。
你同我定 有態但力度未十足,直路驚最後兩步,位置馬。
齊齊健康 評分新低,轉倉靚
贏盡 泥地必好,贏得
騏名燈 沙田根本都得,只是屢排大外檔,今次對手唔強,QT一定要拖。
凱倫之寶 馬有態,單薄馬利季初,用萊哥 ...
威猛哥 發表於 2016-9-10 07:28 PM
一隻凱倫之寶攪掂食碗面
一隻凱倫之寶攪掂食碗面
威猛哥 發表於 2016-9-11 06:26 PM
派彩不少WOR~恭喜你啦今日我輸隻齊齊健康都輸不少
醒目名駒第四兩場大出血
派彩不少WOR~恭喜你啦今日我輸隻齊齊健康都輸不少
醒目名駒第四兩場大出血
南極帝王 發表於 2016-9-11 11:31 PM
齊齊健康 可能未夠sharp 啦
18/9

我是高手 上季1800泥走得唔錯,泥地必合,1650更岩,wp捧場。
包勝 有火有力,只忌1檔唔夠快塞車,Q腳。
好腳頭 搵食馬靚,冷就岩晒,wp值搏。
傾心星 準一班馬,贏得。
其餘兩隻麻麻。
傾心星 只怕蝕位不過都會小注
傾心星 只怕蝕位不過都會小注
南極帝王 發表於 2016-9-18 02:08 PM
睇到皇仁大師搭傾心星口孖寶超20%賠率,收番唔買,果然……
今晚睇好光速銀桂,有心人位置機會。2x1位置,小注參與win2x3。
今晚睇好光速銀桂,有心人位置機會。2x1位置,小注參與win2x3。
威猛哥 發表於 2016-9-21 10:54 AM
有近13倍真係估唔到
有近13倍真係估唔到
威猛哥 發表於 2016-9-21 10:40 PM
強!!!佩服
28/9
永恆光輝 1650更合發揮,走位好d贏梗
喜得龍 超2磅都跑,但12檔差
飛霞 1000會好d
創意寶 必搏,但實力有限
康樂神駒 馬房積弱,熱門放棄,有其他馬膽才拖
環保戰士 要減分