返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 2008-6-26 07:07 PM 發表

''夜呢?你没跟她喝茶过342111
唔好了。。她工作到咁夜才返。。又有失眠。。唔好找她了。

给她多D时间休息钟好。。

何况,她都唔敢单独同我饮茶啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-26 08:01 PM 發表

:onion14: '好,下次我们一起喝茶'''哈哈
我现在出去了''bye'"
噢。。。咁听日见了。。天兄。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-26 08:17 PM 發表

是不是你流噻口水啊...
吓倒夜夜
我唔系咁的人。。你唔信的话。。可以问夜夜。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 08:29 PM 發表
一半夜鬼,一半系神
是嘛。。咁我就是你的克星了。。
哈。。哈。。我都好耐没来天兄这度玩野了。。。
噢噢。。有人在天兄的场没著裤喎。。。
原帖由 walala 於 2008-7-14 07:29 PM 發表

谁在这里裸体。。。。
哦。。。条友仔唔知潜左去边了。。
天兄。。我回来了。。。
原帖由 raytian 於 2008-7-30 11:37 AM 發表
顶回上来~374553
哦。。天兄咁早架???没返学吗??
原帖由 raytian 於 2008-7-30 11:55 AM 發表

今天生病,没做工哦
噢噢。。。咁你应该多D饮水同休息了。。
噢噢又讲紧咩啊??
原帖由 CC517 於 2008-8-7 11:27 PM 發表

她是VIP啊. 牙尖咀利, 有權有勢.
噢噢。。你讲紧边个vip啊???
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 11:28 PM 發表
你来咗啊
是啊。。。揾你咯。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-7 11:29 PM 發表

是啊..我知道
做咩喊??!!?!?边个虾你啊??
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-7 11:29 PM 發表
哈哈。。今晚咁齐人一起抢奖金啊。。。
奖金`??有咩??唔觉有喎??