返回列表 回復 發帖
哈。。哈。。天兄。。我第一个踩场啊。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-17 11:27 PM 發表

''太感动了'''
噢。。咁又唔驶感动。。记得在夜夜面前美言几句就得了。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-17 11:39 PM 發表

:014: ''这里有个美女你不要认识吗?:onion05:
噢。。噢。。有吗。。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-17 11:46 PM 發表

''你能吃辣吗?
噢。。。我可以试下架。。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-17 11:50 PM 發表

有几辣呀?!!
哈。。哈。是咯。。咩叫辣啊????
原帖由 doreen_玲 於 2008-6-17 11:52 PM 發表
334943臭天~乱讲话'''334944
哦。。你就是天兄讲的靓女???
原帖由 doreen_玲 於 2008-6-17 11:55 PM 發表

''欢迎你!~我是玲,你怎样称呼?
叫我朝伟。。。。是。你没看错。。叫我朝伟。。
原帖由 doreen_玲 於 2008-6-17 11:58 PM 發表

''你是刚好同名吗?
同名。。样都有D似。。
原帖由 doreen_玲 於 2008-6-18 12:00 AM 發表

''我不是美女啊'''''别乱叫~
哈。。哈。。咁就要看过才知了。。。
原帖由 doreen_玲 於 2008-6-18 12:06 AM 發表 ~那我要怎样称呼你?
叫我爱人。老公。。都可以。。你钟意就得。。。
原帖由 raytian 於 2008-6-19 12:58 AM 發表

''要顾身体啊~
唉。。天兄啊。。你讲下夜夜喇。。我讲她唔听架。。。:019:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:34 AM 發表
卑返D人气先
噢。。咁有精神啊。。我都来。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:34 AM 發表 卑返D人气先
噢。。咁有精神啊。。我都来。。
原帖由 raytian 於 2008-6-26 06:59 PM 發表

''也对哦''我晚上还出现吧了~:onion05:
哈。。哈。。天兄。。你今日咁早架。。。:014:
原帖由 raytian 於 2008-6-26 07:03 PM 發表

废兄~等下要跟朋友出去喝茶~:014:
噢。。你就好啦。。我没一个朋友是住在附近的。。-