返回列表 回復 發帖
師奶正常只留在廚房或去睡覺
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 08:45 AM
你叫grace做C9
活動簡介:
1. 在活動期間, 每日只要在水區任何帖 (包括此帖) 回復超過20帖, 就有資格由以下6張卡片選擇1張
    若不知道自己是否回復超過20帖, 可以先選擇卡片, 如果未達資格, 則本人不會派獎, 反之亦然 NEW!!
<省略>
6. 若是在第二天才選擇前一天的卡片, 還請註明所選之卡是用來計算哪天的, 避免混亂 NEW!!
另外, 已經揀卡嘅朋友可以留意第一頁二樓, 我做左紀錄
車車,有人找你麻煩
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 08:50 AM
已經處理完畢
you know my chinese is not that great
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 08:54 AM
but you just proved that your chinese is better than crystal

評分次數

当然系依度啦
鹅选1号for 03/08/2015
yxx01 發表於 2015-8-4 08:54 AM
忘記講, 係度回復揀卡仲有10積分評分
今天還是選擇6號
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 09:17 AM
一路6到尾?
你給我提示?
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 09:30 AM
唔係
係暴屍荒野定係狗頭鍘侍候呀?
pknoface 發表於 2015-8-4 09:35 AM
送比你練葵花寶典
車車講得某錯, 露人甲的中文果然好深, 睇唔明佢講勿.
pknoface 發表於 2015-8-4 09:36 AM
講口音唔好嘅粗口
不良示範
車車,今日我要 no.6 Thank you
satoshi23 發表於 2015-8-4 09:40 AM
OK
曾經於本帖內出現過的會員在2015.08.03 12:00 GMT+8 ~ 2015.08.03 23:59 GMT+8期間所回復的帖數如下
已經於本帖內選擇卡片的會員不在下列, 請回復超過20帖的會員儘速選擇卡片, 否則當棄權論
不曾於本帖內出現過的會員, 只要符合選擇卡片條件, 一樣可以參加此活動, 歡迎大家踴躍參與, 欽此~~

會員ID回復帖數
free2penny113帖
lhy9272577帖
BeiDouChef75帖
hongkong636615
CC5175
hungyu2
pknoface1帖
ken結婚後然後意識到他是6色成員
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 09:50 AM
乜東東?
彩虹旗(英語:Rainbow Flag),也被稱作「LGBT驕傲旗」和「同志驕傲旗」,是一面象徵性少數群體(LGBT)的旗幟。現今最通用的彩虹旗為1979年的六條版本,故也作「六色彩虹旗」。常見於各種LGBT之消費場所(包括但不 ...
Pedestrian_A 發表於 2015-8-4 10:02 AM
ken likes both men and women <--- very good, he got many many choices to find a good lover
仲可以去廣場跳廣場舞
mnb1123 發表於 2015-8-4 10:04 AM
咁邊個會去公園耍拳??