返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 k+ k( o) _( G+ p) s& W
應該都幾好睇唔錯喔.( y. ?- ^( P7 ?3 _& t, t/ {
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 6 ?0 ~! O* w8 P+ r0 o

. y& R2 e8 C* K9 r6 k/ U& V7 Wtvb now,tvbnow,bttvb
3 G: I  ^6 ^9 p& \* ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係想剪YUI=.=...
  ~; M5 R9 f6 |5 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f! W' Z7 A6 k) E) c) _# B3 D/ \

: U5 C5 e8 _9 ~( Q9 f公仔箱論壇但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
+ G9 u4 g+ y# M公仔箱論壇可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 S- ], `6 D: N( ^# H( P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q: ?5 h3 }, D0 ~7 J$ d
我剪短驚會似TB-.-...
( V" @/ x- n% h3 o5 Q4 |6 I* u7 y短了好多喇~~ =]1 k- x& d  M- F0 H
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
/ q+ |# q' @9 K3 e% `! z

# x1 a% F* ^4 t& o7 W; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不用驚會似TB.' \) e7 E$ y7 K/ l" H9 l
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 + q! N, C" U) X
做完火炬啦啦隊...
, j4 d# H& Z. }1 `0 J- rtvb now,tvbnow,bttvb我地要呆等3粒鐘囉" `8 \: S! X' H0 \
仲要冇得坐=.=..
" Y/ a; F8 I! k# I& ^% U5.39.217.76企3粒鐘...
& X/ L) z& J" `4 l, wtvb now,tvbnow,bttvb竟然係一個老先生傳火炬=.=..tvb now,tvbnow,bttvb( N2 q( `" T. P# v2 N' q
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
tvb now,tvbnow,bttvb, N, c( `& b" d) j; R$ q: i+ u

5 H5 f& v0 X" g; G* O7 otvb now,tvbnow,bttvb不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019: : U: y: D" |8 b9 [  R3 h
搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
8 s$ ~8 `* ~& @# c7 z9 S9 Q+ Ktvb now,tvbnow,bttvb* y* O. L) b  P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 5.39.217.765 v/ {) W: W* {7 \7 o, H, H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o, I; l+ j( k7 b
麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
. R' G) Z" I" M2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' n+ |1 e1 f$ x5 q# o' @+ ?
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 * K5 K% w, m% F# I; W
就係想剪呢個
2 b9 m; P( ^7 y  O4 i8 ^4 _' U& D2 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知靚唔靚....:onion03:
公仔箱論壇& b2 k; ]3 l% y8 g* e
tvb now,tvbnow,bttvb2 a. d# g0 o7 H: g' e3 b5 E6 U
沒有問題給妳信心