返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
4 J/ R, J, Y0 I5 I
+ E2 Q! y+ @- u( z4 K# ~8 v. \& s7 i' v% Y
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇..." S; l; O! S9 N; X1 _
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
5.39.217.76$ f1 a0 [- _' u( ]' F# e! ~
o...tvb now,tvbnow,bttvb3 V8 E0 j( C3 w. m7 X7 z
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
* v$ A6 h0 A" ?9 X4 w7 U! y) h6 @tvb now,tvbnow,bttvb全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... 公仔箱論壇3 \' G' Y- N0 W6 C3 Q
我的女神....
tvb now,tvbnow,bttvb0 u; l3 V" v8 V7 ?9 x0 J! f
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ y8 T# g5 q! H: z7 s" X
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
, `- p  ~" O. {# w4 u) A8 q4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v( q. W) n' ~  k' ]1 z
其實我有戴過CON
: U( f4 ]) I& d+ b/ G/ Z3 b公仔箱論壇不過我覺得唔多舒服..5.39.217.766 k( [0 P, u" y) @
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 $ J+ U8 F0 Q4 x. c* z
你都系e+靓d
4 m3 p2 m9 \6 [7 D1 l5.39.217.76多謝  =]# \8 e1 D, l* c
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
/ {3 h% E: o" [8 m6 V, N# Y公仔箱論壇PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
  |& U. V* [* I8 T8 E) }tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇4 @1 M) G  t" f+ r+ C
o...
. Z1 Z% ?- P; W/ ftvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
5.39.217.766 a0 \) H% l) a5 @$ L' z

2 Q% e8 F; y2 @' `0 ]- jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖....
% ^; ~! c( w  ~- h. B5.39.217.76都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& K( @; k$ N' R0 `7 B

4 K/ O* q+ S( J5 R4 ~( |  @9 ^
  g4 c# _% M) y! `4 e. b5.39.217.76 我都唔舍得剪吖.... 公仔箱論壇7 r+ G& e) p1 h/ Y# h! w% |- P
都唔知道要唔要去剪好....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q5 v# D" A  C9 D! G
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
. {; W! w" h7 ^tvb now,tvbnow,bttvb短左仲好睇喎
0 J0 r. s/ g2 I$ w; m$ {* [  ]tvb now,tvbnow,bttvb哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美# }- m) S3 c( T) |. S) X
短发也有短发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W& y, F6 ]& Y+ I1 P1 }' h
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 * x6 _) y. v! X1 F1 @
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h) A; k" W& J2 y  _
短左仲好睇喎
7 K( Y( k5 w/ @) F- t  j. p) S哈哈支持靚女啦
0 F4 X8 E# V6 i* F( _

2 P: l$ l) i7 j. b1 z5.39.217.76多謝 =]
- {2 E# G& F9 z7 N2 B* e; atvb now,tvbnow,bttvb我一陣要去迎奧運...-.-
* r9 e4 m! J8 U5 F3 x) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好驚影到我個殘樣..好似咁--> tvb now,tvbnow,bttvb4 n. b8 H2 V' r. r6 q, e
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
) O7 r( _7 Y& I5.39.217.76妳是澳門人?
5 G- t! w2 O% ^公仔箱論壇係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎