返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..) J9 M# C7 Y' V- T4 r  k
但係因為好大把頭髮...5.39.217.76# q4 s# ~8 x$ j7 ]& G% \: G
而且夏天好熱..
" e, g  s' S5 d; n8 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........+ T. w3 g! o3 S, U4 l
剪o左15寸......
# P+ A6 y. |9 t: i- g' Z8 E公仔箱論壇雖然唔係幾捨得
" Y* I. V3 A9 f$ e* ?# m. k5.39.217.76但係有d人話都幾得意
" J- T$ X% d: e( d9 @: D公仔箱論壇所以都唔會後悔 =]5.39.217.764 t# U" [* @, W% h3 X; E; ]+ H; s
比d意見..tvb now,tvbnow,bttvb4 y: F/ T9 |/ ?/ Y
同埋呢..
0 O2 i2 u1 Z& d) n我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....& e7 k. L* X( I+ r& `% v

: ?0 d: Q' J" W4 C[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
6 |0 T8 `4 s$ I# o7 B- m我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ T7 q! k9 i; C0 j( h. w% O/ F2 A
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
4 _% j- m1 \; m+ d本來我想剪到咁公仔箱論壇+ r: O- w  r- Q1 W6 J
但係驚o個個野剪得唔好...
3 e, B- V% V# {, dtvb now,tvbnow,bttvb會好似個.....TB -.-公仔箱論壇) S+ O7 N8 l/ \6 v2 w- R
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 u+ v; @; a9 L( _! l
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
2 v5 k) ^, s7 o; c1 a公仔箱論壇  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ?3 T3 K. r7 N7 h: b$ o4 @
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
: E. Z7 O* V( F% u% N1 H
多謝 =]( G/ S* t0 R2 P# r/ @8 h
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb( J% x) T  Q& G* p
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 * R' f5 I/ D0 P- e# U. M5 m9 m
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: tvb now,tvbnow,bttvb' X+ [3 P6 x; A  O
嗨..阿爺,你都系度啊
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, f6 D& k0 U1 n7 n
多謝
3 }0 H& X3 G8 A9 a9 h0 J% Z3 N* ?5.39.217.76我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 公仔箱論壇1 ?8 @, @! o4 U6 @8 H5 l  C
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
公仔箱論壇5 Q8 `/ J- c+ _6 n" h, _
唔...
. w- l1 t  i# u& G' ~& Q) N多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
6 D, r' \+ I9 e% Htvb now,tvbnow,bttvb應該都幾好睇唔錯喔.tvb now,tvbnow,bttvb" Q8 T8 ?" J# U0 g3 K
下一次試試看.