返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 7 \0 R  q% u2 {/ Q$ J

6 P% P8 X; H, q+ Q" V2 l公仔箱論壇5.39.217.76- f* w0 W3 S* U2 v% h+ O
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
6 e7 n0 _6 G9 C! n+ ^, X/ b6 R因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
( K/ m1 f; A7 g1 r1 A% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。o...公仔箱論壇7 \4 s# Q2 ?& |0 ^( V8 X! u
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
1 s2 k! f5 j( _# g/ c( J全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
3 n( n# }5 b, P& i" F2 C我的女神....
公仔箱論壇" v9 J3 v: {1 t
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 5.39.217.76& f1 o2 k) t; i% K$ z) a
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb% A7 D* {9 W5 Q* `" {& m
5.39.217.76! x* N, N7 t) }4 I7 Q- }
其實我有戴過CON
  N+ }! [1 G' y/ |公仔箱論壇不過我覺得唔多舒服..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ q5 T" `" l" q7 l& r
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb8 F. @' N2 ]5 L" ]
你都系e+靓d
1 m; ]+ H- O2 F0 u  ]2 ?
多謝  =]tvb now,tvbnow,bttvb8 s% `' {$ p& k! ~
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=公仔箱論壇* M& m  a6 @  g% d5 d
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
7 Z) W) Q; H  c0 J$ _公仔箱論壇
1 y  R' w0 @& a/ V7 ?o...
" G, a( ?& B2 r公仔箱論壇我唔多捨得
" N: A2 Z3 ~/ M% B7 N4 v8 H( z
. V! S" o, v7 B/ @tvb now,tvbnow,bttvb 我都唔舍得剪吖.... 7 i6 ?: `% S- `" L) u
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 5.39.217.76, Q6 T9 N3 {; _4 P- @% `9 w: r/ S+ o

1 o' r$ e2 \- ?- w! [7 v5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P3 p3 Y) B; r, |. q
我都唔舍得剪吖....
$ K0 f$ o. e5 d3 ]6 P% r都唔知道要唔要去剪好....
4 x2 v& r4 O, a7 b6 v
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \9 [: }5 B# Q3 X2 p
短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @- l" t9 h! X$ e, r5 `
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
$ N$ a* e  G: `: Z. W5 b短发也有短发的美
% d3 z0 n* Z2 t. Z+ E公仔箱論壇最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb% Z% `8 z! O* j: X) H: z
=3=都一樣咁靚
# j" O* g7 S/ U# g+ M' Wtvb now,tvbnow,bttvb短左仲好睇喎公仔箱論壇; E. n+ j5 \4 l& P2 j2 b* }9 h; \7 ?
哈哈支持靚女啦
- M9 G6 ~3 b: |0 m5.39.217.76% r! R* [: s* h3 h6 ]5 a- P$ L
多謝 =]5.39.217.76% ]- P# x# P, ?4 o) n' r6 f* U' Q3 A
我一陣要去迎奧運...-.-tvb now,tvbnow,bttvb( ~7 j# N1 o9 o
好驚影到我個殘樣..好似咁--> 公仔箱論壇! @1 U  @; v8 w3 g
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
% z( ^5 \7 J( C- {3 W* Y5 q妳是澳門人?
' a, v, `6 P+ b2 d! I5 }3 |tvb now,tvbnow,bttvb係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎