返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 ' H: i/ K, A( p$ G

; t% M! b9 }3 |0 a" t$ N: ~9 @9 S1 G- V$ \公仔箱論壇
4 q: `4 B& A+ E! A:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
- K+ q2 e5 i! T* q2 q; D因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
tvb now,tvbnow,bttvb) K' R' e8 Y8 B) S5 A7 b
o...
& E4 k+ K7 e0 ~% b; A2 M我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
8 c8 ^) q  L% O% q全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
1 \( m- @; ]0 G$ z( v& D7 ?我的女神....
6 ]1 b, F1 j5 o1 P8 k
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% c' o! ^& d8 n& s# O8 R
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
! @% o2 V/ j' O" l) y" T- R
tvb now,tvbnow,bttvb7 e0 a2 h) A- L* P& ?
其實我有戴過CON
6 e6 u$ Y8 m, Z2 O7 |/ Z4 r8 e公仔箱論壇不過我覺得唔多舒服..
, `& q  [- o! M5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 4 i4 C3 d% ^! Q: v: g
你都系e+靓d
7 v. U5 S8 t8 x' b( X3 p8 ^5.39.217.76多謝  =]
# w7 e5 F; ~1 S$ V+ A) K! u不過好似真係冇咩分別呀可 =_=8 P5 n) n5 Q! ^3 W1 ?1 s
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 l- y: Q- @8 l2 m/ ^3 k

- `2 q+ }" T7 c8 N; f: s4 S# z5.39.217.76o...
2 W& J/ ?0 n0 ~' L' q5.39.217.76我唔多捨得
6 J5 G" ]) }: G( B+ Z' wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W- T! F! ?8 ?6 {* @; U, |3 f
我都唔舍得剪吖....
& `! Z5 O+ M" k2 R3 H+ p都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 6 O8 r/ |0 {% }* T& B, p/ U# h3 X6 ]
5 q% Q0 \, |1 }- p/ T2 v* ?" j0 Z

; H% [, C$ j% t" n0 { 我都唔舍得剪吖....
/ n. M& f- N# i8 p6 m8 y& rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都唔知道要唔要去剪好....
, J( T+ R+ |" Z6 s( ttvb now,tvbnow,bttvb:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
7 z8 b. [; k; Q+ _+ [5.39.217.76短左仲好睇喎
; ]% @7 I* {  `$ }1 Q& q7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
, a% H9 M* a/ a) P# i! X6 ~5.39.217.76短发也有短发的美4 J6 k- }* y) i  X, x1 l
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb8 W2 J) z$ _7 a- E! a: h: c  f4 N
=3=都一樣咁靚6 V6 F5 {( o  w* Z9 Q! n. C4 B3 j
短左仲好睇喎
4 e$ H) B1 Y  R) n% atvb now,tvbnow,bttvb哈哈支持靚女啦
- P' {- `% ^  }6 h: a0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 M: {# x( Q' y0 P
多謝 =]tvb now,tvbnow,bttvb, J2 V: s6 g  @9 N+ U
我一陣要去迎奧運...-.-tvb now,tvbnow,bttvb& ^% r' R5 e: _0 }" o  Q( r; F( w' ?( q) \
好驚影到我個殘樣..好似咁-->
5 P* S) p7 A, F2 h  X. zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 5.39.217.76) J) u+ S6 E$ W) w( d
妳是澳門人?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T. H; X/ v, X  |
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎