返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..公仔箱論壇$ r/ X- G# p7 y9 F
但係因為好大把頭髮.../ S( C8 R. I% e4 c4 o3 ?* M( d# a
而且夏天好熱..
0 ^3 c$ Z3 j  Rtvb now,tvbnow,bttvb我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
9 z+ q$ W8 b0 a( i6 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。剪o左15寸......
) ^; f; t, U/ Q: @& Q) otvb now,tvbnow,bttvb雖然唔係幾捨得
3 m- m) ?6 W; w7 q" ?6 k  Z* B但係有d人話都幾得意公仔箱論壇, B! F% u1 \; ~4 q# ~# V; o+ C
所以都唔會後悔 =]公仔箱論壇! f. z9 K6 C$ O6 w6 R1 W: a2 K
比d意見..
7 f8 ~: n8 |( _, u7 Z2 M5.39.217.76同埋呢..5.39.217.769 \' x: s& H0 [5 C/ s6 l
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=...., i0 m! j, ^$ Q, f: _+ E! s

, |9 o) J: c6 q8 i; M& ^[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~ TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 O9 N& T8 T' w6 w
我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, m& z' D( h+ ]3 I/ t; Y- h
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
tvb now,tvbnow,bttvb1 D2 i7 R- h. j' r, R
本來我想剪到咁
! F$ N% o8 r2 }( yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係驚o個個野剪得唔好...5.39.217.761 S% ~3 ?! \8 U' E: u9 v
會好似個.....TB -.-
# F  q' H( ?. s+ w" U7 c; x3 `5.39.217.76所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P8 ~# z* K/ I
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 5.39.217.76& y3 l+ a( p0 R; W' f( K* }
  2 年冇剪..
( E0 J. S7 f+ p" F公仔箱論壇我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
5.39.217.762 R+ L/ U  F/ K" F
多謝 =]公仔箱論壇2 n% q& x$ J+ s, N
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G" I7 d5 h0 O! s; _) W
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 5.39.217.76$ M: W  B# s7 u. z( M  a$ v
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
" h3 |1 q  C  t! y嗨..阿爺,你都系度啊
tvb now,tvbnow,bttvb. m* t1 j+ V+ B& |/ y) R6 x0 W
多謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& e8 @# i9 i. M4 V
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 5.39.217.76: V/ z" D; X) L( a- H8 I
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
5 O2 e0 h; a. y' G5 U
唔...公仔箱論壇7 ^9 O' H" r9 k: r
多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
7 y0 `4 }' O6 H' A% _' w# \5.39.217.76應該都幾好睇唔錯喔.公仔箱論壇% c" J" G' I; v. K; x( x6 v
下一次試試看.