返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
6 {) A# R, A, q( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 E: w) q$ ?# g9 ^

9 m" U' X+ J/ ]! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...tvb now,tvbnow,bttvb, t3 i! C( b, c; i1 Y% ^: O
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
5 q/ s/ v5 `% L( V; T+ W
o...
+ c* v+ c/ o6 O" l9 Utvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
1 O- h1 A) m9 ?) X5 v0 R; R全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女... ! c$ p0 G6 g  U- y8 s- Z
我的女神....
. b* m1 n" B- n兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 5.39.217.769 d; t. ]2 G4 |7 w
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
6 J/ y: k3 m; u' s! s% \) ?2 q/ G
! i) h* k( x" H( N! O其實我有戴過CON) F7 [+ B% T- i
不過我覺得唔多舒服..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 p4 ^# `0 K9 o- E  ?
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }9 G! [- L  j1 d7 X) f0 l
你都系e+靓d
tvb now,tvbnow,bttvb; \# a* l1 q6 D0 m( ]& x4 z
多謝  =]' }, V) w2 A  ?2 p( s7 ]
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
2 L' i/ X0 u+ Z( x4 K: v公仔箱論壇PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表 公仔箱論壇/ j+ T" y# N' ~6 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& I' o0 I, C3 }  |+ A2 X
o...# K9 F0 u# i* m, x
我唔多捨得
5.39.217.765 x( g5 P, d7 \
" i$ d1 k  P  H5 l! ~
我都唔舍得剪吖.... tvb now,tvbnow,bttvb6 x8 b5 L# a4 L
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
' |, J" ]! N1 ]- j公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L) P8 v1 O1 m/ K

: [5 x" e- P$ O' I/ z* tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我都唔舍得剪吖....
7 r- S! X, a# N& \公仔箱論壇都唔知道要唔要去剪好....
9 t+ y+ B5 ~6 z
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚公仔箱論壇  z& K6 t3 \7 \
短左仲好睇喎5.39.217.768 s) P7 v  D! \% @
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 y# p% O( m0 D
短发也有短发的美5.39.217.764 F, k4 Q5 z7 J( L
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb# r& I- ^# Z. R
=3=都一樣咁靚tvb now,tvbnow,bttvb4 K& k2 r! ~0 K4 ]: ~
短左仲好睇喎8 X" X/ [2 g* a/ h8 U
哈哈支持靚女啦
- `$ [9 o" p  d. U& jtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76) t$ I7 b! b  g0 R( @: X5 V5 W
多謝 =]4 `5 K" B' l. M4 I
我一陣要去迎奧運...-.-5.39.217.769 D; s) J3 I- w+ T
好驚影到我個殘樣..好似咁-->
6 ~. N3 j9 {- W2 M+ M* {8 E5.39.217.76但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表
! |2 U! d" I! `/ F: Z妳是澳門人?
tvb now,tvbnow,bttvb0 a) @7 b1 C3 i- g
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎