返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# I, {8 Y3 }! @" r3 {. U* Y( i% l
但係因為好大把頭髮...tvb now,tvbnow,bttvb* ~; s2 r0 M, @3 {
而且夏天好熱..公仔箱論壇7 }; }) I; Q$ a( u4 W" x8 W
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
/ ^  t* G$ N$ ]5 A9 m  z5.39.217.76剪o左15寸......5.39.217.76, d! F" O, S# T/ L* `5 |
雖然唔係幾捨得
2 c7 H7 j6 w  }' `tvb now,tvbnow,bttvb但係有d人話都幾得意公仔箱論壇+ S1 N  l6 g. p! i- V: S$ e
所以都唔會後悔 =]0 E9 E& G3 K! J7 W  ]% X% b( c
比d意見..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n# d9 A, f) b+ c. A
同埋呢..
4 A, t7 a( [+ a' U' [/ Q, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
6 W1 `# `5 P$ ?& I7 x+ |tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76/ H# o- z1 n1 L3 L2 q

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
$ i( y  m. b: d, d* A; J/ r) ^公仔箱論壇我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 公仔箱論壇3 B8 E. T. R0 a8 C
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
! K5 y; c% j( [本來我想剪到咁
* l4 T1 S) ~3 }tvb now,tvbnow,bttvb但係驚o個個野剪得唔好...5.39.217.76- x2 J: ~1 w& ~) r3 e3 ?- I+ v+ w( `& ]
會好似個.....TB -.-
6 U7 F, Y% J4 q1 h& ~8 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb, r. [* K3 d' w
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 5.39.217.767 B' ^& Q0 _* y* x
  2 年冇剪..
1 m' M, r$ v; v! B) I4 ~5.39.217.76我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
tvb now,tvbnow,bttvb1 X3 S, c6 u' S* i- n
多謝 =]
  P! B* Y/ Z/ ?# M8 G. t公仔箱論壇我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇6 l0 ?# v; ]8 m& ~7 p# b
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
# Q+ C+ }1 H% L) x0 L7 X唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
5 ~0 y) d# S) N1 s- p0 ^7 g: K! XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗨..阿爺,你都系度啊
5.39.217.76$ h5 A3 K, u1 C. ]8 o( \) K
多謝
6 n* C% i' x/ C5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb7 _% [' C% g+ H- q! t
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
- G9 s% q  {( ]; g( w- y公仔箱論壇唔...
8 b' z1 k2 n$ G; W" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
: N& T( S, W. M5 ?6 L應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d" [% ?7 }+ \% U! Y1 z
下一次試試看.