返回列表 回復 發帖
原帖由 yumiko123456 於 2008-4-24 12:26 PM 發表
路過~~恭喜  恭喜!
多謝你 yumiko123456 ,路過順便加入就最好啦:014:
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-4-24 01:31 PM 發表

i also want to join~~~~~~ar........................................:onion03:
你係先好講 ,講完唔加入我會好傷心
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-4-24 02:22 PM 發表

but i am already is 寵物少林寺 member la~~~~~~ i am also 好傷心!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
其實冇所謂啦,開心就好
我暈啦 ,激死

回復 #45 傻人一個 的帖子

係呀 ,你要加入我地家族嗎?如果要就到寵物區裡面的,兄弟幫寵物家族加入,到時你可以

在家族倉庫拿一些裝備使用,不加入也沒問題,我一定會幫忙,現在先給你一些用品:014:
原帖由 cck_my 於 2008-4-25 01:16 AM 發表
如果你想加入兄弟幫,在這里進入:
香港
http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=37
中國
http://210.6.90.149/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view& ...
謝謝cck_my幫忙推介:014:
歡迎你加入lovelcyk:014: ,有什麼需要或意見可以在這告訴我,iwry@iwjy ,謝謝你的幫

忙............
歡迎你加入呀SOS911 ,有意見或需要記得係到話我知:014:
歡迎,歡迎yfgary大人.....

回復 #61 AEC302 的帖子

已經批准了,歡迎你加入兄弟幫寵物家族 ,有意見或需要可以在這提出:014:
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-28 03:36 PM 發表
我想要....聖騎士頭盔..幫幫助
好,不過你要記得,當你打到高轉數時,要幫助一下其他會員:onion14:

成功贈送給 lovelcyk 1 個 聖騎士頭盔!

回復 #65 晓碧 的帖子

太好啦晓碧 ,遲一點你的寵物升高幾轉,高級裝備就靠你啦 ,努力加油..
原帖由 cck_my 於 2008-4-29 12:26 AM 發表
ong1323需要宠物币, 请帮他!
我給了他十萬寵物幣,唔知夠唔夠呢
原帖由 晓碧 於 2008-4-29 12:26 AM 發表

能越级杀怪升级倒是很快 ,但我的掉宝率实在太低了而且有些地图还不能去……
成功贈送給 晓碧 1 個 喜糖!

希望你抽到掉寶率.......
我在休息中:onion14: