返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-8-20 03:15 AM 發表

見到人地係靚女就咁熱烈 ,不過我都係
呢家族太多男仔
有靚女加入, 我當然要支持
但是, 我不會花心, 我仍然很愛我的女友

原帖由 bubu1109 於 2008-8-20 03:34 AM 發表

你有女朋友嗎 難道是地圖裡面的怪獸
死人佬大, 玩野ar  
我要退出家族

原帖由 venus1bb 於 2008-8-20 03:50 AM 發表
不好意思我已经。。。。。
拒絕

佬大, 人地加入, 你有野比
點解我冇

原帖由 bubu1109 於 2008-8-20 08:53 AM 發表

歡迎你加入后勤部长 ,因為你加入的關係,使得blueocean被踢出家族的第1版395342

在這再寫一次,由9月1日開始,每月的第1日,在寵物家族排名第1版的成員會獎勵10萬tvb幣

今晚貼6場(只限兄弟幫嘅兄弟姊 ...
我變左第2版
唔制...唔制...唔制...
我會努力, 加油

不過, 第2版都無所謂, 比10萬太少
個個人都玩得咁努力, 應該比多D
大佬, 身為男仔, 應該大方D, 做個 Gentleman
比多D tvb幣 la

回應 后勤部长 第 3095 篇文章

論壇虛擬社區 -> 各門各派活動區 -> 兄弟帮之足球贴士(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

回應 bubu1109 第 3114 篇文章

佬大有咁多錢
唔需要人贊助

原帖由 bubu1109 於 2008-8-21 02:52 AM 發表

如果你的錢是我的話就不需要別人贊助 我剛剛想到一條,就係幫主可以向成員成

blueocean現在我要你贊助我14億tvb幣 ...
新規例
收贊助費
你應該係想收保護費
黑社會大佬終於現身, 要收我地呢班好市民既保護費

回應 kylefunny 第 3160 篇文章

get one what

原帖由 bubu1109 於 2008-8-22 12:21 PM 發表

我都想係 ,如果係可能我都有錢收
你真係好貪心

原帖由 bubu1109 於 2008-8-22 01:06 PM 發表

法師裝備呢
又追數
我潛水先

原帖由 yy@sam 於 2008-8-22 09:52 PM 發表
最近新加入了几位高转高手呀......现在更难追上去了
yeah....so many high turns people
can't catch up

回應 yy@sam 第 3178 篇文章

haha.....I want that too....then, I will be on the first page very fast

回應 bubu1109 第 3180 篇文章

what about me
不公平

回應 yy@sam 第 3183 篇文章

I live in US too
chinese not very good